Csak akkor támogatnák a Fidesz 2010-es kampányköltéseivel foglalkozó vizsgálóbizottságot, ha ők adhatnák az elnököt. Feltételekkel vizsgálnák a szocialisták a Fidesz 2010-es kampányköltéseit. Az MSZP közleménye szerint ugyanis csak akkor támogatják a Jobbik által kezdeményezett vizsgálóbizottság felállítását, ha ők adhatják a testület elnökét. Ezenkívül az ellenőrzést kiterjesztenék a kormánypártok 2010 és 2017 közötti megrendeléseire, valamint a Mahir Cityposter parlamenti pártokkal kötött szerződéseire is.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az MSZP szerintem ugyanúgy sumákolt a kampány költésekkel, mint a Fidesz, ezért vakaródznak most kivizsgálni, nehogy kiderüljön az ő érintettségük is.
Ezt az elvet követik:
"Amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére!"
Valahogy így! Szerintem!
Lepényleső
Ezek nem azt a bizonyos egy követ fújják?
Béla333
@Lepényleső: 19.07
Te hogyan gondolod?:

"Ron Werber: Molnár adjon hálát Istennek, hogy nem beszélek"
Molnár Zsolt adjon hálát Istennek minden egyes napért, amikor nem nyitom ki a számat – üzente az Indexen keresztül az MSZP korábbi kampányfőnökének Ron Werber.
"...márciusban információt kaptak Rogán Antal lakásügyéről. Werber azonnal használni akarta a muníciót, Molnár viszont meg akarta akadályozni a „negatív kampányt”.
Az Index információi szerint az MSZP, amely az ellenzékben töltött négy év ellenére sorban kapta a korrupciós támadásokat, több, pontosan három hetet ült azokon az információkon, amelyek a Simon- és a Zuschlag-ügy után az egyetlen komolyabb fideszes botrányt elindították."
index.hu/belfold/2014/05/14/ron_werber_molnar_adjon_halat_istennek_hogy_nem_beszelek/

Akkor szerinted ez egy kő vagy nem egy kő?
Lepényleső
@Béla333: Az egyik 19,a másik 1 híján 20,ily módon az adófizetők által befizetett milliárdokat fújják felváltva-meg, és minden egyebet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.