Szent István napi ünnepségen- legalábbis az MTI híre szerint -mindenről beszélt Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára, Őrbottyánban, csak éppen a honalapító királyunkról nem.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Kár,hogy nem István használja a kormányt és sleppjét saját kampányára,ugyanis István a
nyugati tagozódás híve volt,nem úgy mint Koppány,kivel azonosul a jelen kormány?
RonaGyuri
Újrahasznosítás

Se szeri se száma azon példáknak, amiket lobogtathatnék nemzeti (és/vagy annak éppen tartott) ünnepeink aprópénzre váltása gusztustalan példáiként

Amióta csak képes vagyok felfogni, hogy mit is mondanak az illetékes szónokok mindig egyértelmű volt a hazabeszélés. Még olyan ünnepi beszédet is volt alkalmam hallani, amiben még az apropót sem említették. Úgy, hogy van a dolog „élvezetében” tapasztalatom.
Azonban a derék Balog-páter még ebben is meg tudott lepni. „Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a nemzeti ünnep alkalmából rendezett népművészeti díjátadón szombaton a budai Várban kifejtette, hogy: A népművészet fontos része Szent István örökségének, a népművészet mesterei a magyar jövőnek alkotnak, amikor nemcsak a múlt egy darabját őrzik, hanem azt alakítják, megújítják”! =))
Nos Wazze ha azt hiszed, hogy ez az – egyébként a derék Magyar Hírlap által címként is kiemelt – éktelen baromság csak úgy magában buggyant ki ebből a retardált baromból, hát nagyon tévedsz.
„Önök művészi szinten úgy őriznek és teremtenek újat, hogy ezzel példát és utat is mutatnak”,
illetve
„Önökre tekintve elhisszük, hogy Magyarországon a népi kultúrának van jövője”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.