Többen kérdezik tőlem, hogy mi várható a közeljövőben Magyarországon és milyen kilátásai vannak Orbán Viktornak a 2018-as választáson.  Az egyre nagyobb érdeklődésre való tekintettel a születési képlete alapján elkészítettem a jelenleg még regnáló miniszterelnök személyiségelemzését és belekukkantottam a sorsútjába is..., hosszú de érdemes elolvasni!

Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
Ha végig gondoljuk, akkor qrbánnak van egy fix agy mosott szavazó tábora és mellette a valagvégek akik belőle élnek! - és még ott vannak a határon túli magyarok is. A kettő együtt jelentős szavazatot jelent.(+ a csalások!) - vele szemben csak a marakodó ellenzék van, ahány annyi fele húz! - nincs egy olyan vezető aki egységbe tudná rántani az ellenzéket..., pedig csak az összefogással lehet leváltani orbánt!
img30.dreamies.de/img/752/b/8joch3bnev5.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Az országvezetők már csak ilyen erőszakos, öntelt emberek. Mi lett volna nélkülük? Vagy mi lett volna a világból, ezek hite nélkül?
Orbán azt mondja, "igyekszik tudatosítani a magyar lakossággal, hogy "ki, ha én nem"? - nem is rossz. Nem is olyan öntelt.
XIV. Lajos pl. azt mondta: "L'état, c'est moi"! Sőt, De Gaulle már egyenesen azt mondta, Ő maga Franciaország!
És midegyikük hosszú regnálást ért meg.
Orbán esetében is hasonlót vár a magyar nép.
anka
@verőce21: - az aztán bebaxna! - tűnjön el a süllyesztőbe mielőbb!
www.zoldhirado.hu/Geci.gif
vitriol
@verőce21: "Orbán esetében is hasonlót vár a magyar nép." - ez a legnagyobb melléfogásod!
Nem a fidesz-csicskából áll a "magyar nép", tehát nekünk merőben más elvárásaink vannak!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/07/valasztas.jpg
Tudomásul kell venni, hogy pártot kell választani, amennyiben nem forradalmi utat óhajt valaki bejárni. Aztán lehet egy létezőt átfaragni, újat csinálni, de nincs más út. A bizonytalanság , a dezinformáció, az instabil gazdasági környezet fenntartása, alkalmas arra, hogy törvény javaslatok barkácsolásával tartsák fent a számukra előnyös pozíciókat, anyagi forrásokat.
Nincs stabilitás, maximum egy személy gondolja magáról és pozíciójáról hogy az az. Komoly ellenfelekre csak a fiatalok részéről számíthat, mert nem zsarolhatóak sem erkölcsileg sem politikailag sem anyagilag, szemben az "öreg" politikusokkal, akik váll vetve akadályozták egymást és önmagukat, hogy az ügynök akták nyilvánosságra kerüljenek, ugyan így pusztult el az elszámoltatás intézménye is. Az ellenzéki nagy pártok ugyan úgy rettegnek attól hogy kiesnek a szavazók kegyeiből, ezért nyírnak maguk körül és belül mindenkit. Vastag szarréteg száradt rá a magyar politikának hazudott tákolmányra. Kellene egy jó kis zápor ami elmossa ezt a szarkupacot. Vagy zivatar.
verőce21
@vitriol: "a teljes felnőttkorú népesség 43 százaléka akar kormányváltást, míg a kormány maradását csupán 32 százalék. Orbánék távozását 3,5 millió ember szeretné, ők azonban szétszavaznak, míg a kormánypártiak nem."
propeller.hu/itthon/3301468-tobbseg-kormanyvaltast-akar-itt-vannak-legfrissebb-szamok#v1937601
Eladott Ország
@anka: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/07/N%C3%A9z%C5%91pont_m%C3%A1jus.jpg
A 43 % nem szavazóval - tököm tele van a pártokkal - , ha megtudnák őket szólítani valamelyik pártvezér, választást lehetne nyerni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.