A kevés hiteles közvélemény-kutatók egyike, a Závecz Research közzétette augusztusi adatait. Eszerint a teljes felnőttkorú népesség 43 százaléka akar kormányváltást, míg a kormány maradását csupán 32 százalék. Orbánék távozását 3,5 millió ember szeretné, ők azonban szétszavaznak, míg a kormánypártiak nem. A biztos pártválasztók körében még jobban kirajzolódik a Fidesz-ellenzék különbség: itt 43 százalék szavazna folytatást a Fidesznek, míg 57 százalék az ellenzéki pártok valamelyikét támogatja. Így nézett ki a pártok támogatottsága augusztusban:

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
na már csak az a kérdés, hogy lesz megint a fidesznek ~30% ból kétharmada...mert össze fogják csalni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@karma1: A zárt csoportba ahogy belépnek, ki is lehet baszarintani őket.
karma1
@lópicigáspár: Nezzel mar ra az oldalunkra, mert sorban torlik a bekuldeseket,... Szerintem hetfore mar nem lesz feszbuk
karma1
@lópicigáspár: Azt te csak hiszed! Nezd mar meg, hogy mi folyik ott! MOST! Lecci!
karma1
@lópicigáspár: Nem trollok jonnek, hanem eleve a feszbuk nem enged be, es torol. Nem enged kommentelni, es meg csak lajkolni sem lehet! Most eppen ket napot toroltek ki
mackoka46
Tehát, ha a teljes népességből levonjuk a fideszeseket, a mamelukokat és az egyéb végső haszonhúzókat az jön ki, hogy mindenki elküldi őket a bús 3,14csába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.