Körvonalazódni látszik kikre gondolt Semjén Zsolt, mikor azt mondta, tudomása van olyan népcsoportokról, akik nem fizetnek adót. A pontosság kedvéért idézném szavait: „PC módon fogalmazva, tudnék olyan népcsoportot, pontosabban olyan csoportokat mondani Magyarországon, akik életükben egy fillér adót nem fizettek, mégis abszurd lenne azt mondani, hogy ne legyen szavazati joguk.” Korábbi cikkünk mely már foglalkozott Semjén Zsolt kijelentésével, itt olvasható, azóta viszont újabb dolgok derültek ki az ügyben, melyeket érdemes megosztani, és melyek talán rávilágítanak kikre gondolhatott Semjén. Ha egy kicsit visszamegyünk az időben, egészen 2012-ig, akkor kiderül, hogy Semjén Zsolt összesen 0 forint (nulla forint!) adót fizetett, többek között a családi adókedvezménynek köszönhetően. Több kedvezményt is kihasználva, Semjén családja összesen havi 200 ezer forint kedvezményt kapott. Szegény nagyon rá volt szorulva, 19,7 milliós jövedelme után 2,3 millió forint adókedvezményt vett...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Kiváltságos vagy gerinctelen zsótika, akinek mondom : Dögölj meg !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@anka: az összes nyomorult cigány jót röhöghet rajta!!!
papa.49
Úgy képen tudnám baszni a szívlapáttal azt az önelégült, pökhendi mocskos pofáját, hogy az eget is nagybőgőnek nézné !!!
Körben meg úgy néz a csutigörényre mint a férjére !!!
nezelodo
Hát ez a NER elvtársak, fizetett helyette a sok minimálbéres, akiknek nincs kiskorú gyereke, vagy az alacsony jövedelme miatt nem vehetett igénybe adókedvezményt. Sok szerencsétlen pl. még azt is örömmel fogadta, és számolás helyett imádja őket, ha az elvont támogatásnak felét más címen visszaadták, pl a fogyatékos gyereket nevelők esetében.
quadrocopter
Parazita, tisztességes végzettség-mentes patkány! A középkori érvágás sokat segíthetne rajta...meg rajtunk is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.