Összesen mintegy 3,5 millióan szeretnének kormányváltást a kormányt támogató 2,6 millióval szemben, de ők különböző pártok hívei, és nem is biztos, hogy elmennének szavazni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Donáld Tramp: A fideSSt mar csak a haszonelvezoi tamogatjak. Ezek szerint te is kozejuk tartozol.
Normalis ember latja hogy mi folyik itt, csak a parasztot tudjak elvakitani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Donáld Tramp: Mar megint az agymosott fideSS lozung beszel beloled. Miert kellett volna Gyurcsany-t eltavolitani? Tudom most folteszed az oszodi beszed LP-t.
Donáld Tramp
@Nessy: Hát vagytok 2-millkon vegyétek ki a részetek. Amit Komlón 80-ért csinálok havonta, azt a volt munkatárs barátom 180-ért 'odafönt' .. De.. " Csak a pénz, egyáltalán nem egy emberközpontú város, ne gyere fel ha nem muszáj főleg hogy te egyedül vagy és itthon megélsz ennyiből.."
Donáld Tramp
@Yoda69: Métely Fecó. Bár szerintem a fidesz már megszerezte magának ... Hehe
Nessy
@Donáld Tramp: Miután nem ismersz, kérlek, ne minősíts, én sem teszem.
Donáld Tramp
@Nessy: Nem igazán értem miért is minősítettelek. A fővárost igen személyesen téged szerintem nem.
karma1
@Donáld Tramp: Pedig most ebben nincs igazad... Budapest fizeti a legtobb adot a GDP-be, akar tetszik, akar nem... Ebbol aztan sikerult is tarlos "aldasos" tevekenysege miatt a leheto legkevesebbet visszaforgatni Budapestre, mivel taho tarlos fide$$-bab, es orbannak az bassza folyamatosan a csoret, hogy keptelen a fide$$ uralmat Budapestre kiterjeszteni. Igy aztan csak a legnagyobb kaoszt okozza neki a legszornyubb, legerthetetlenebb intezkedesekkel, amivel tonkre lehet tenni az ott eloket, de Budapestet nem fogja tudni megtorni.
AHol a legmagasabb az iskolazottsag, ott a "Hello rofik, csokolom Bozsi neni" cimu duma nem jon be, meg akkor se, ha elotte jol megszervezi a 6 fo lakosu Nagygecere a propaganda videot... Talan a videknek lejon, de a videki nagyvarosokban mar nem...
botka egyaltalan nem a szivesm csucske, sot... De valahogy az egyetemi varos Szeged se birt - eddig meg - fide$$-es lenni, ott is az mszp a nyero. (Majd kiderul a valasztasok utan, hogy mi marad ebbol, hogy botka mennyiert adta el a varosat a csuti potrohosnak).
Abban viszont egyetertek veled, hogy nincs osszefogott, utokepes ellenzek - viszont a fide$$-es duma, a "Folytatjuk" sem kifejezetten egy eloremutato program, ugye ezt belatod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.