A Publicus friss felmérése szerint a magyar állampolgárság megadása a külhoniaknak népszerű, de a milliárdos támogatásuk már nem.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ha nem lennének biztosak a számukra előnyös szavazatokba, nem biztos, hogy ilyen mértékben támogatná a levelezőtagozatosokat a kormány!
Pálinkás Pál
@division: ebben sajnos igazad van...de még van idő...és bármi előfordulhat...
division
@Horizont: Én semmit. Viszont ha az a célja az egésznek hogy a szocialisták ne jöhessenek vissza még meg is értem valahol. Ha csak egy olyan pártot is látnék amelyiknél összefogás lenne, látnám a jobbító szándékot és nem egymás marása menne még az is lehet elgondolkoznék, de így...
division
@Horizont: Nem látok jobbat jelenleg, nem tudok mit tenni.
mackoka46
Égbe kiálló skandalum és aljasság, hogy olyan személyek szavazhatnak, akik se tudója se látója az itt folyó maffia kormányzásról és terrorról.
division
@Horizont: Majd kiderül, a nép fog dönteni úgyis. Persze nem tagadom, kíváncsi lennék mi lenne ha nem nyerne a Fidesz:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.