A nyugdíjasok munkáját közvetítő szövetkezetek a munkáltatóktól ezért kapott díj uszkve harminc százalékát megtartják maguknak, így a rajtuk keresztül munkához jutó nyugdíjasok valamivel jobban járnak, de nem sokkal. A cégek és a szövetkezetek viszont szép hasznot húzhatnak a dologból.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@szaboria1: Azért hogy még páran jól megszedjék magukat a nyuggerek hátán !!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/11/02/nekrolog-az-elvesztett-tisztessegrol-embersegrol/
Csak emlékeztetőül: Nekrológ az elvesztett tisztességről, emberségről.
Egy cinikus, gátlástalan hatalom foglya az ország. Egy hatalomé, amelyet a pénz imádata tart
egyben. Minden egyéb üres fecsegés, népkábítás. Úgy látszik, olyan világban élünk, ahol már a legszegényebbeket is meglophatják azok, akik megfelelő kapcsolatokkal rendelkeznek a politika magas köreibe. A szegénybe a hatalmasságok bármikor belerúghatnak, a nyomorban élők kiszolgáltatva élnek. Esélyük sincs az emberhez méltó életre, számkivetve tengődnek. Azokból, akik tehetnének értük, már régen kiveszett a tisztesség, az emberség. Lenézik azokat, akiknek kevesebb jutott a jóból, akik örülnek, ha kenyeret tudnak naponta a kopott, törött lábú asztalukra tenni. Nem vágynak ők félmilliós helikopterezésre, nem járnak a méregdrágán épített stadionokba, nem utaznak a felcsúti kisvasúttal, „csak” szeretnének emberhez méltóan élni. Ennek az esélyét veszi el tőlük nap, mint nap a lelketlen, embertelen hatalom, jó nagyot rúgva beléjük. Vajon az urak, hölgyek tudják azt, milyen, ha levegőnek nézik őket? Talán egyszer ők is megtapasztalják, hogy abból a magasságból, amelyben ők képzelik magukat, piszok nagyot lehet a nemesebbik testrészre esni. És nem sajnálja őket majd senki… mert tettek érte, hogy ez legyen a sorsuk.
Utóirat: Az Első Magyar Környezettudatos Szociális Országos Szövetkezet, azaz a hajdani ESZOSZ közel háromezer volt dolgozója közül már több ...ESZOSZ ( becsapott emberek kálváriája) ugye mennyire ismerős, analóg a nyugdíjas- és diákszövetkezetekkel.
human
Nyilvánvaló volt, hogy ez a nyugdíjas szövetkezet csak egy lenyúló kamu cég lesz Orbán rendszerében. Van munkaügyi központ, ami ezt a feladatot eddig is ellátta.
a helység kalapácsa
Folyik az eljárás Czeglédy ügyben valami hasonlóért.
Mitől is jobbak ezek a darab szarok?
Mert törvényesítették a törvénytelenséget?
A lopás az lopás, a csalás az csalás, a sikkasztás az sikkasztás, a hazugság az hazugság, hiába a sok törvény, amit a tetteik alapján börtönbe való gazemberek hoznak, formálnak a saját beteg, romlott képükre.
peterkelemen
A nyugdíjasokat sem láttam még egyszer sem tüntetni. Például a görögöket, franciákat igen. Szégyen ez a magyar nép úgy ahogy van tisztelet annak a néhány kivételnek.
quadrocopter
Gyanús is volt ez a hatalmas jóság, mert ezek a barbár f@sz-szopókák személyes haszon nélkül, semmit nem tesznek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.