Az ATV Egyenes Beszéd című műsorának volt vendége a holland-magyar diplomáciai háború apropóján a magyar külügyminiszter. Rónai Egon rákérdezett a távozó holland nagykövet által szintén szóba hozott korrupciós vádakra, amikről Szijjártó Péter kijelentette, hogy ezek így légből kapott percepciók, ahogy korábban az amerikai nagykövetség, úgy a holland nagykövet sem áll elő konkrét ügyekkel. Róna erre reagálva kijelentette, hogy természetesen nincsenek ügyek, hiszen azok Polt Péter legfőbb ügyésznél elakadnak. Erre állt elő Szijjártó Péter azzal a megfejtéssel, hogyha valóban rendszerszintű súlyos korrupciós helyzet volna Magyarországon, akkor nem fejlődhetne az ország gazdasága. Mégpedig az fejlődik, tette hozzá, majd felsorolta a munkanélküliségi adatokon át a GDP-növekedésig. Rónai szerint mindkettőre az EU adja pénzt, a korrupcióra is, és a fejlődésre is. Ezt Szijjártó már csak annyival zárta rövidre: ez szakmaiatlan hozzáállás.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Addig létezel-pofázol szarosnyelvű Péter,,,,míg a csúzliszájú dagadt Gazdaállatod van hatalmon...Ha bukik a Cigánypáva,,,Te sem fogod megúszni az elszámoltatást,,Te here-senki..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
pofája az van; ő beszél szakmaiatlanságról???
Clavigo
Addig létezel-pofázol szarosnyelvű Péter,,,,míg a csúzliszájú dagadt Gazdaállatod van hatalmon...Ha bukik a Cigánypáva,,,Te sem fogod megúszni az elszámoltatást,,Te here-senki..
Nessy
Háry János és Münchausen báró már jelentkeztek konzultációra és tovább képzésre kormányunknál!
Pálinkafőző Rézüst
Mi az, hogy "... ha létezne rendszerszintű korrupció ..." Hiszen létezik, ti építettétek ki rendszerszintűvé... Ha egyik napról a másikra megszűnne, működésképtelen lenne az ország! És ez a ti bűnötök, zselésprütyi...Bazdmeg, és szopjál tompikáddal együtt holland faxokat...
Béla333
1./ Nem fejlődik a gazdaság!
2./ Rendszerszintű, ipari mértékben megy a lopás!

Hazaáruló mocskos bűnözők!
simmering73
Hát nem is fejlődik az ország sehová, te nagyon hülye. A régió utolsói között vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.