A vizes világbajnokság már egy hónapja lefutott, de ez nem lehet a költekezés akadálya. Szinte nincs olyan nap, hogy ne nőne tovább a vizes vb büdzséje, függetlenül attól, hogy a program közel egy hónapja lezárult, és már a masters-rendezvényeken is túl vagyunk.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A pofátlanságnak is kellene legyenek határai

de legalább valami épkézláb indok kitalálására futná

Addiktológusok a megmondhatói annak, hogy milyen nehéz leszokni, leszoktatni az embereket, ha rákapnak valamire. Mindenféle ravasz ötletekkel állnak elő, hogy kiélhessék szenvedélyeiket, aztán beáll az az állapot, mikor már a magyarázatok is elvesztik értelműket. Valahogy így van ezzel ártunk és qurmányunk a talicskázással is. A százmilliókba kóstáló un. olimpia projekt továbbélése még csak lehetne drága, de egyszerű lustaság, vagy széplelkűség, hogy ne kellejen azokat a szegény pártkatonákat szélnek ereszteni. Azonban a vizes VB már a teljes őrület. A vizes VB, ami már magában is a sokszorosára sikeredett a tervezett és főleg a valóban indokolt költségeknek. Nem csak, hogy az utolsó napokban felgyorsult az „még ez is pénzbe kerül” hadováknak, de „Szinte nincs olyan nap, hogy ne nőne tovább a vizes vb büdzséje, függetlenül attól, hogy a program közel egy hónapja lezárult, és már a masters-rendezvényeken is túl vagyunk.”.
Ráadásul az ehhez mellékelt duma:
„ a városligeti medencét és a szinkronúszáshoz köthető helyszíneket építő Penta Industry Kft. jött rá, hogy a beruházásra kapott 4,89 milliárd forint kevés lesz – így további 399 millió forintnyi közpénzt kért és kapott az „előre nem látott” helyreállítási feladatokra a Bp 2017 Kft.-től. ”,
sőt a csúcs (nyugi csak eddig)
„104 millió forinttal drágult a Batthyány térre épített úszótorony. Igaz, az építményt már lebontották, de mobilgátnak kell védenie a Duna medrében hagyott beton platformot, ezért kerül még többe az alaphangon is 3 milliárdos beruházás.”!
silber13
Nem ártana a rendőrségnek is nyomozni és elkapkodni a legkisebbtől a legnagyobb hiénáig mindet. Mert itt intézményesített lopás folyik nagy tételben. Ugyanakkor azt a megnem érdemelt aranyérmet azonnal visszavenni a csúti dagadt tolvaj vajdától!
Lepényleső
Amíg van adófizetői forint,határ a csillagos ég? (Természetesen fydes csillagos,mert a vörös tilos?)
Eladott Ország
Nyújtson vigaszt mindenkinek, hogy holnap érkezik Orbán Viktor legjobb barátja, ennek
örömére lehegesztették a csatornafedeleket, már tegnap is tilos volt megállni egy csomó helyen és holnap még jobb lesz a helyzet. Nyilván egy rahedli pénzbe kerül nekünk az a csodálatos lehetőség, hogy itt lesz Putyin, összepuszilgatják egymást Orbánnal és demonstrálnak egy jót az Unió felé. Putyin azt, hogy lám csak, ha akarok, bejövök az Unióba a csicskám hátán és ti semmit nem tehettek! Orbán meg azt, hogy jó lesz vigyázni, mert ilyen erős barátaim vannak, ezért én a saját, magántulajdonú országomban azt csinálok, amit akarok!
simmering73
Egy következmények nélküli országban ez természetes.
RonaGyuri
@Eladott Ország: ja és a hegesztésért is lehet +pénzt kérni, nem is beszélve a de-hegesztésről! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.