Felcsúton tartották a lakodalmat, sajtóhírek szerint elég nagy biztonsági készültséggel. Az ifjú férj Navracsics Tibor stábjából érkezett. 

Egy apa mindig nehezen viseli, ha elviszik a lányát, de ez az élet rendje, lassan kezdem szokni az érzést. Sok boldogságot, Sári és Tamás!

- írta bejegyzésében Orbán Viktor vasárnap.

Orbán Viktor

Egy apa mindig nehezen viseli, ha elviszik a lányát, de ez az élet rendje, lassan kezdem szokni az érzést. Sok boldogságot, Sári és Tamás!

Titokban ugyanis férjhez ment második lánya, Sára is, a templomi esküvőt a Döbrentei téri református templomban tartották, a lakodalmat Felcsúton táncolták el. A Borsnak egy szemtanú azt mondta: "akkora volt a felhajtás a biztonsági erők részéről, mintha a NATO csúcstalálkozót rendezték volna a faluban"- olvasható a cikkben. 

Orbán Sára férje, Orbán újdonsült veje Szokira Tamás, aki a cikk szerint "a Fidesz Külügyi Kabinetjének európai politikai tanácsadójaként kezdte karrierjét. majd Navracsics Tiborral kiment Brüsszelbe, a biztos kabinetjének tagjaként." Ekkor már együtt jártak a 444 információi szerint Orbán Sárával.

Orbán Sára párjaként mutatkozott áprilisban Navracsics Tibor új munkatársa – 444

Navracsics Tibor megnevezte kabinetjének tagjait. Az Európai Bizottság biztosainak legfontosabb munkatársai a kabinet-tagok, ők közveltenül együtt dolgoznak a biztossal, szervezik a programjait, és tartják a kapcsolatot a biztos alá rendelt hivatalnokokkal. Az új biztosok nem cserélik a hivatalnokokat, de a kabinetet minden biztos maga állítja össze, hiszen itt bizalmi állásokról van szó.

Szokirát a nagyközönség akkor láthatta, mikor Orbánék 2014 tavaszán Rómában jártak, és a miniszterelnök Facebook-oldalára feltöltött képen Szokira is szerepelt. 

(Címlapi kép: kormany.hu/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs)

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Remélem,nem tűnt el a nagy tömegben a mobilja...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@human: Elkestel a feltetelezeseddel, ill. megis igazad volt. A ferj felmondott Brüsszelben, es nehany hete mar MO-on "tevekenykedik". Hogy mit es hol, az talany... Vagyis a maffia-part maffia-kormanyanak maffia-tagja lett belöle. Brüsszelben ugyanis nehez lopni, de ha megis sikerül, akkor büntetik. A maffia-allamban maffia-tagkent ez lehetseges, söt alapfeltetel es nem büntetendö. Lasd falopo traktor...
human
@teuton: Igen ma olvastam. Meg sem lepődtem. Ahogy máshol már megírtam (megjósoltam) kap egy céget ami rendkívül sikeres lesz állami megrendelésekben. Esetleg lesznek annyira óvatosak, hogy nem az ifjú férj nevén fog futni a cég, hanem valaki másén. Ahogy apuka és Tiborcz is csinálja.
mariaberta
Micsoda szenzáció. Melyik egyház celebrálta az eskötőt, a felházi?
SystemError
Ráérzés, de ő valahogy normálisnak. Ez egy skizofrén apa mellett önmagában nagyszám. A másik két gyereknél ránézésre látszik az összeomlás és kódolt boldogtalanság. Hibát hibára fognak halmozni és itt most nem az anyagi életminőségükre gondolok. Én drukkolok neki. Azért abba mindenki gondoljon bele, hogy milyen lehett "normáliskén" túlélni ezzel dogmaféreggel. Majd a fél ország is gyülöli mert egy féreg az apja! A másik két gyerek már igencsak felnőttként felült a vonatra. Szarospelenka nem is kicsit. Gáspár meg egyértelműen elmebeteg, amiért inkább sajnálom, bár Viktor is ezzel a "csomaggal" kezdte. Van, akiből a Michael Jackson szindróma gyereket csinál van, akiből túlkompenzáló diktátort. Ne bántsátok a csajt, amig nem néz rá a fazékra.. Úgy tudom komoly áldozatokat hoztak a férjével, hogy ne legyen közük varangykirály birodalmához
anima
Még több közpénz folyik ki az ország vérkeringéséből a szennycsatornákon keresztül, ami az országot tenné jobbá, élhetőbbé, mert: Family First
GeoCravker
Ha összehasonlítom ezt azzal a műmájer rongyrázással, amit Ráhel esküvője jelentett. Extra útlezárásokkal, útjavításokkal, stb...
Szóval ez tűnik a normálisabb ügymenetnek.
A TEk valószínűleg nem is annyira Sárára, mint az apja komplexusaira vigyázott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok