A menekültek befogadásának elutasítása ellentétes az európai szellemiséggel. Türelemmel, kitartással le fogjuk győzni ezt a hozzáállást" - mondta az újraválasztásra készülő német kancellár, Angela Merkel a heti Welt am Sonntag magazinnak adott interjújában, ami az MTI is szemlézett. "Nincs rendben, hogy egyes országok elzárkóznak és egyetlen menekültet sem hajlandóak fogadni" - utalt egyértelműen a magyarokra is Merkel, aki később ennél konkrétabban is felelősségre vonta Orbán Viktor menekültpolitikáját. "Az emberek sorsát tartottam szem előtt, de összességében tisztában voltam a (menekültügyi) helyzettel" - mondta a 2015 szeptemberében a magyar-osztrák határ felé gyalogoló emberek ezreinek ügyéről. "A kérdés úgy szólt, hogy a korábban Németországba érkezettek után azokat az embereket is beengedjük-e, akiket Magyarország egyszer csak nem engedett felszállni a vonatokra, hanem megtévesztették őket, és ezért ezrével elindultak gyalog Ausztria és Németország felé" - vázolta a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Köb Jani
@quadrocopter: A politikai érdekük volt a magyar párt fogosdi mert a szabad Európa rádió a legnagyobb segítséget rikácsolta éjjel nappal, persze a magyarok nem vendégként érkeztek nyugatra, hanem munkásként, és akartak azaz beilleszkedtek az ország társadalmába, törvényei szerint éltek, elfogadva szokásukat kultúrájukat, nem kellett integrálódásról beszélni sem.
szep napot
@quadrocopter: Az 56-os menekultek 70%-ban ugymond ertelmisegi volt. Az 56-os menekultek hasonlo kulturaval rendelkeztek, mint a befogado orszagok.
Ez egy nagy ellenzeki hazugsag, hogy a fel vilag utal bennunk Orban eme dontese miatt. Talan Neked is beszelni kene veluk mielott ilyeneket irsz. Legtobbjuk egy bator es jo dontesnek tartja.
szep napot
@durbincs: Nem azt mondom, hogy Orbannak nincsenek szar dontesei amivel art hazanknak!!! Az viszont vitathatatlan (szerintem is), hogy a migranspolitikaja az egyik legjobb Europaban. Ha hazankban eltunnek az utcarol a hajlektalanok, megoldodik az "ugymond ciganykerdes", es a minimal ber eleri a 200 ezret akkor kezdhetunk masokon is segiteni.
szep napot
@durbincs: En is eltem sokaig kulfodon; most meg sokat jarok kulfoldre (munkam miatt). Higgy nekem a fekete es muszlim migransok tobbsegeben nincs tul sok koszonet. Termeszetesen en is talalkoztam rengeteg fekete /muszlim orvossal, konyvelovel, IT szakemberrel stb. akik valoszinuleg menekultkent erkeztek az adott orszagba.
fekete
Teuton koltoz Achtunge'khez.Te oda valo vagy az Ahmed Muhamewd barataid koze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.