Nyolchetes őszi kampányt indított a Demokratikus Koalíció, amelynek fő üzenete, hogy Orbán kivezeti Magyarországot az EU-ból. A DK-s kampány központi szlogenje az lesz: „Orbán vagy Európa? Válassz!” Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke ezt kérdezi legalábbis az emberektől telefonon. Wirsching Viktória, a DK kommunikációs igazgatója megerősítette a Hvg.hu információját, hogy Gyurcsány telefonos kampányba kezdett.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@béla: ismered te az anyád picsáját hüjegyerek. A siffer és az orbán kimosta az agyadat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@bencemacska: Nekem rutintalannak, idegesnek hat a viselkedése. Ettől függetlenül kíváncsi vagyok arra, hogy mit csinál és az alapján majd megítélem.
karma1
Bar en Gyurcsany kovetoje lennek, ha otthon elnek, mert meg mindig o a leghitelesebb politikus a jelenlegi otthoni kinalatban, de ez a telefonosdi, ebben a pillanatban elhibazott lepes volt.
Akit felduhitett orban telefonalgatasa Vona miatt, az szepen le fogja baszni a telefont egy masik partnak...
Nem tartom komolynak a feltetelezest Gyurcsanynal, hogy aki eddig nem tudta, hova szavazzon, akkor most a Fletoek egy hivasa utan mar tudni fogja, hogy hova huzza az X-et?

Viszont azt is tudomasul kell vennunk, hogy a plakattorvennyel az osszes ellenzeki part lehetoseget a minimalis ala sullyesztette a csuti vizilo...Nem sok mod maradt mar a szavazok megkeresesere...
bencemacska
@karma1: ma, 23:45
Nem szerencsés a két telefon hívás egybe esése, de szerintem le volt már tárgyalva a telefontársasággal.
Valószínű visszamondani meg a szept másodikai nagygyűlés miatt nem akarják!
karma1
@bencemacska: Hat igen, a ket kezdemenyezes elegge komoly interferenciaba kerul, es igy ki is oltja egymast, viszont ez Gyurcsanyeknak rengeteg penzebe kerul... (orban ezt is megussza szerintem...)
bencemacska
@karma1: ma, 23:54
Gondolom ehhez hasonló lesz a telefon üzenet is!
"Mi azt mondjuk, Orbán vagy Európa. E kettő között kell választanunk jövőre. Ez a rezsim ki akarja vezetni az országot az Európai Unióból, mi pedig nem csupán az uniós tagság, hanem a még szorosabb európai együttműködés pártján állunk. Ez adhatna nekünk a jövőben gazdasági fellendülést, anyagi biztonságot, erős nemzeti és közös európai értékrendet, katonai, menekültügyi biztonságot. Az egészségügy, az oktatás, a szegénység, a kivándorlás, a jogállam és az elszámoltatás mellett erről fogunk sokat beszélni a kampányban.

Dolgozzunk tovább Magyarországért, a Köztársaságért!"

Gyurcsány Ferenc

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.