Az erdőkertesi férfi késsel fenyegette a nőt, aki azonban határozottan ellenállt.

Vádemelési javaslattal zárult annak a férfinak az ügye, aki három hónappal ezelőtt megtámadott egy nőt, majd kifosztotta Józsefvárosban.

A hivatalos rendőrségi honlap közleménye szerint a 34 éves erdőkertesi Sz. János 2017. május 31-én 23 óra körül Budapesten, a VIII. kerület Kisfaludy utcában egy fiatal nő mögé lépett és belökte egy kapualjba.

A férfi lefogta és egy késsel megfenyegette, hogy leszúrja, ha nem követi az utasításait. A nő határozott ellenállása miatt a férfi nem tudta megerőszakolni, majd elvette a hölgy pénzét, valamint a mobiltelefonját és elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei és a sértett által adott személyleírás alapján pár órával később Budapest, IX. kerületében az Üllői úton felismerték a férfit, aki a járőrök elől bemenekült egy társasházba, majd elbújt a belső udvaron és elrejtette a sértettől korábban elvett mobiltelefont.

Sz. Jánost a helyszínen elfogták és elállították a VIII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol ruházatának átvizsgálásakor megtalálták a bűncselekmény elkövetésénél használt kést.

A nyomozók a férfit – őrizetbe vétele mellett – szexuális erőszak kísérlet és kifosztás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozást a józsefvárosi rendőrök befejezték és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

(police.hu)

Címlapkép: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Jó környék is az a Kisfaludy utca. A gettó netovábbja.
quadrocopter
Azannyát ez is szabolcsi "migráncs" lehetett és nem echte eredeti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.