A Jobbik elnöke kedd este reagált a Fidesz hétfőn indított telefonos kampányára. Vona Gábor szerint a kormánypárt kiragadott félmondatok alapján próbálja befeketíteni őket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A választások eleve csalászatokra vannak felépítve. Orbánt és bűnbandáját csak és kizárólag erővel lehet kirobbantani a hatalomból.
peterkelemen
A választások eleve csalászatokra vannak felépítve. Orbánt és bűnbandáját csak és kizárólag erővel lehet kirobbantani a hatalomból.
peterkelemen
"Kormányt golyóval kell buktatni nem szavazatokkal." (Fegyvernepper - Nicolas Cage)
Equus
azt kellene felfogni a fidesz rémuralmát megdönteni igyekvőknek, h "az ellenségem ellensége a barátom". De ez a magyar mentalitásból hiányzik. Pedig ez jó alkalom volna a demonstrálására.
egyvandor
Nem gondolnám hogy Gorbán félne Vonától. Gorbán bárkit kicsinál aki az útjába kerül. Ezt a habitusát ismerjük már közel harminc éve. Mondjon valaki ellenpéldát.
egyvandor
@Equus: Az ember álmodozik és nem szeretné, ha a XXI.ik században ilyen "az ellenségem ellensége a barátom" ösztönök vezérelnék a politikát. Miért szükséges Magyarországnak hogy ellenség képek miatt szoruljon be a nép a különféle politikai irányzatok alá.
quadrocopter
@egyvandor: A Geci mindig azt támadta, akit vetélytársnak, veszélyesnek tartott! Jól látja Vona, a Geci nem biztos a nyerésben, ahogy annak Kövér-Tapló László is hangot ad néha-néha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.