„20-25 fő iszik és ordítozik” – ezt a bejelentést kapták a rendőrök és ezért mentek ki a Kétfarkú Kutya Párt kocsmájához.

A bejelntés szerint a Garay tér 6. szám előtti járdán hangoskodtak, ezért  kiszállt a rendőrség a Kétfarkú Kutya Párt kocsmájának nyitóbulijára.

A BRFK a hvg.hu kérdéseire válaszolva közölte, hogy mivel nem tapasztaltak szabálytalanságot a járőrök a Fogadó az Ingyen Sörhöz nevű hely előtt, ezért a

 helyszínen lévők részére jogi felvilágosítást adtak, majd távoztak.

(hvg.hu)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Egyszóval hazudtak a környékbeliek! Jellemző!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Nessy: A jogi tanácsadás azt jelent, hogy kell vörös csillagot festeni Kuszaszem seggére,a piros pötty helyett.
namihami
@karma1: Már kezdek hülyülni (hiába a kor). Rosszul írtam, nem a Dózsa túloldala, hanem a Thököly túloldala volt a jelzett hely. Hiába, régen elkeveredtem onnan. A régi emlékek szerint az igazi dzsungel a fent említett, THÖKÖLY út másik oldala volt. Legalább is a '60-as években..
karma1
@namihami: Nezd meg a 23.09-es linkemet, mert abban terkep is van, ami szerint nekem van am igazam...:o)))) A Thokoly ut tuloldalan csak a buszgarazs meg a Foposta volt, es a Verseny utcan se lehetett semerre se eljutni, csak a stadionig...:o))))
namihami
@karma1: A Verseny utca, a Százház utca és a többi volt az a környék a '60-as években, amit , éppen a ""remek"" közbiztonság okán, keresztelte el az ottlélő lakosság Csikágónak. Én éppen a Garay utcában nyomtam le 22 évet, ismerős volt a helyzet. Lehet, hogy anno 1800-1900-ban a térkép ezt a részt jelezte, de bűnözés szempontjából a helyiek az általam jelzett területet hívták Csikágónak. Pont a közbizonytalanság okán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.