A Magyar Érdemrend Középkereszt polgári tagozata kitüntetést vehette át augusztus 20-a alkalmából Nagyné Pintér Jolán – szúrta ki a HVG. Ő volt az, akinek a felterjesztése alapján a kormányközeli publicista, Bayer Zsolt – az indoklás szerint mint elismert Gulag-kutató – egy évvel ezelőtt lovagkeresztet kapott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Középkereszt a minőségi lángosokért.
Akkor egy jó marhapörkölt vagy vadas+zsemlegombóc (stb.) akár Nobel-díjra való felterjesztésre és esetleges elnyerésre is feljogosít?
Bajusz, csak úgy mondom, de az összes ismerősöm szerint a lecsóm szuper a rakott káposztám pedig egyenesen isteni. Nem én dicsérem, ők mondják.
De a többi kajám is megérne legalább egy Kossuth-díjat.
Equus
szépen lassan szégyen lesz állami kitüntetéseket viselni. Megalapíthatták volna az Orbanus Victorus Feltsuthiensis Nagyvalagrendet, amit a Nemzettemető tezsvér Szent Szarával telt dobozkával viselhetnének. A Szent Szar 4x4 cm-es fekete dobozkában a nyakban viselendő, fekete bársonyszalaggal. A tulajdonosa és elsőszülött fia, a tulajdonos halála után jogosult lenne a Szent Szar viselője cím használatára és a méltóságos megszólításra, valamint az összes állami pályázat megnyerésére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.