Mégis reagált a katolikus egyház arra a vérfagyasztó gyalázkodásra, amit a Fidesz-alapító előadott. Néhány napos késéssel, de reagált a katolikus egyház arra a vérfagyasztó gyalázkodásra, amit a Fidesz-alapító Orbán-haver előadott a miskolci televízióban a múlt héten (videó itt, ha esetleg lemaradtál). A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia által alapított hírportál, a Magyar Kurír főszerkesztője kemény közleményt adott ki. Kuzmányi István azt írja: „A közösségi oldalakon Ferenc pápát »szenilis öregemberező« kritikai hang megjelenésekor tavaly azt hittük, elértük a hazai közbeszéd mélypontját. Tévedtünk. (…) A pápát »argentin libsiző«, »genderben hívő marhának« tituláló és persze összeesküvés-elméleteken alapuló vélemény előtt mintha bénultan állnánk. Abban a mocsárban, ahonnan az említett, gondolatnak nem nevezhető szavak felbugyognak, nem kíváncsiak az érvek mentén következetesen megfogalmazott véleményekre (…) De akkor mit tehetünk? Ne várjunk felülről jövő...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
A gyűlöletkeltéshez a katolikus és a többi egyháznak is erősen köze van, mert ima helyett ezt szajkózzák a templomokban. Ebben az esetben sem a bíboros szólalt meg, pedig neki kellett volna a "főnökét" megvédenie, de mit lehetne várhatunk 1 fideszes seggnyalótól?
lampa laz
@lampa laz: kissé belegabalyodtam,

...mit lehetne várni 1...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.