Egy meghibásodott vidámparki játék miatt sebesültek meg többen szombat este Várpalotán. 

A 24.hu információit megerősítette a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. Kucsera Katalin a lapnak elmondta, hogy elsődleges információk szerint öt ember sérült meg, ketten súlyosan, hárman pedig könnyebben. Úgy tudják, a berendezés egy része szétesett. A történtek miatt foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt eljárás indult, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A katasztrófavédelemnek hat sérültről van tudomása a Hunyadi Mátyás téren.

Tájékoztatásuk szerint műszaki meghibásodás miatt eltört egy körhinta, és többen kiestek belőle.

A Veol azt írja, egy „extrém hinta” szakadt le, a helyszínről szóló beszámolójuk szerint „nagy az ijedtség, többen sírva rohantak el a hinta környékéről.”

Voltak, akik a hintán ragadtak, de nem sérültek meg, őket a tűzoltók szedték le.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"Ami elromolhat az el is romlik " Murphy

Foleg ha nincs karbantartva. Gondolom ez is egy nyugatrol behozott roncs volt, ami ott mar nem kapott mukodesi engedelyt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
A Műszaki Szakértő fogja megmondani a frankót ! Nem is kell a hintásnak nagyon ügyvéd ! Ha a papírok rendben vannak és a hinta felülvizsgálata időben megtörtént,akkor egy sima anyagfáradás az oka,amit nem lehetett látni és kivédeni ! Volt már ez így máskor is ! Mondjuk az ugráló,amit a viharban "elfújt-összedöntött " a szél,az más volt ! De azért mi sem ülünk fel már ilyesmire ! Régen volt a Vidám Park Budapesten az jó volt...Gyors gyógyulást Krivánok a sérülteknek !
Yoda69
"Ami elromolhat az el is romlik " Murphy

Foleg ha nincs karbantartva. Gondolom ez is egy nyugatrol behozott roncs volt, ami ott mar nem kapott mukodesi engedelyt.
emerencia
@fekete: 03:58 Fordítva. Éppen a nyugatra jellemző, hogy komolyabban veszik az élet és balesetvédelmet. (Valaha lehetett olvasni pl. az orosz-amerikai űrhajózási együttműködésről. Az oroszok szerint az amcsik félősek.) Igaza lehet @Yoda69:-nak 08:28 mert rengeteg a még jól kinéző olcsó nyugati ócskaság landol Magyarországon. Nekünk jó az is amit máshol már veszélyesnek tartanak. A mi életünk, testünk, csak másodlagos.

Jobbulást a sérülteknek és nagyon remélem, hogy a felelős elnyeri méltó büntetését.
Fradigege
Na, az üzemeltető kap egy jó nagy adag seggbe kukit ezért.
papa.49
Olyan ,,búbosbankás,, módra lett leszemlézve !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.