Stohl Andrásnak írt nyílt levelet Nagy Bandó András. Mint korábban mi is beszámoltunk róla, Stohl András egy interjúban a közéletről szólva kifejtette, hogy legszívesebben ordítana, de nem mer, mert tart a következményektől. Erre reagált a humorista a 24.hu-n megjelent írásában. „A legnagyobb baj, hogy ma, majdnem harminc évvel a szocializmusnak mondott átkos megszűnése után be kell szarnod attól, hogy kimondod a véleményed. Hogy féltened kell magadat és a környezeted, gondolom, a családodra gondolsz, a gyerekeidre” – írja Nagy Bandó. Szerinte egy olyan nagy színész, mint Stohl, magasról szarhat azokra, akik ma még politikusok, hatalmat gyakorló pöffeszkedők, holnap meg ugyanúgy eltűnnek a süllyesztőben, mint a miskolci rendőrkapitány. Emlékeztet arra, hogy Latabár Kálmán a legkeményebb 50-es években is fogta Rákosi képét, és körbehordozta a díszletszobában, azt mondogatva: „Hova akasszam?… Hova akasszam?”

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Pegero: Ki a Bringás ?? Egy szőröstalpú lápi móc a Duna-deltából...Asszem a szomszédod.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
"Bírálja azt is, hogy igent mondott Stohl egy TV2-es fölkérésre, mondván, hogy ott csak egy szórakoztató műsort csinál. „Ha elvállalod, nézőket csinálsz, agymosásra esélyes közönséget az adófizetők pénzéből működtetett lakájmédiának. Ha Te ott műsort vezetsz, lakájjá leszel, nem megfizetett, hanem megvásárolt tévéssé válsz, beállsz a gennyesek közé, hogy Te is szolgáld a tetten érhető jogtalanságot.”
Így igaz!
quadrocopter
@Pegero: Szerinted! Mert egyszerű vagy, mint a faék!

" „A legnagyobb baj, hogy ma, majdnem harminc évvel a szocializmusnak mondott átkos megszűnése után..."
karma1
@quadrocopter: Nezdma', visszajott a bringas! es mindjart velemenye van!
Ha valaki, akkor Nagy-Bando mindig is kritizalta a ROSSZ rendszereket... A Kadar rendszerben is megmondta a magaet, es most sem tesz lakatot a szajara. Hat lehet is ra irigykedni... Keves embernek maradt meg a gerince ebben a szakmaban is...
Reviczky Gabortol hanyingerem lett... Csodalatos szinesznek tartottam - de uveggyongyert adta el a tehetseget... Igen, idosodik, nem hivjak talan annyit szerepelni, de gondolom, nem kenyerre kell neki a penz... A Pappa Pia cimu moslekban eladta a muveszetet egy piti szerepert... Stohl Bucira is ez var...
Reviczky meg felroja Alfoldinek, hogy minden muvebe beleviszi a politikat... Mintha nem errol szolna a muveszet... Az OSSZES muveszeti ag errol szol, ugyhogy Nagy-Bando is, Alfoldi is teszi a dolgat.
quadrocopter
@karma1: Primkó jószág, fejlődésre képtelen vegetáció!
Clavigo
@Pegero: Ki a Bringás ?? Egy szőröstalpú lápi móc a Duna-deltából...Asszem a szomszédod.
Eladott Ország
@Clavigo: Együtt jártak a Rogán Tonyó akadémiára, Pegero és Bringás és vizsgáztak le ki tud többet a Szovjetunióról.
alfahir.hu/amikor_rogan_vetelkedoket_szervezett_a_szovjetuniorol
karma1
@Pegero: Hanyadszor is tersz vissza ide? Idonkent megjelensz ezzel a nevvel es erdekes tartalmu hsz-eket irsz. Akkor jelentel meg eloszor - lehet, hogy oriasi pechedre? - mikor bringasnak forro lett a talaj errefele, es hasonlo dolgokat az o "stilusaban" valaszoltal meg. Ha nem te lennel bringas, - amit erosen ketlek - akkor te vagy az, aki rosszkor van rossz helyen, rosszat irva...:o))
Ennyi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.