Míg az összefogás pártjai próbálják menteni a menthetőt, a Momentum kockázatot vállal az önálló indulással – írja Prinz Dániel. Ez a nyomás azóta is csak nő. Néhány hete a Momentum küldöttgyűlése nagy többséggel fogadott el határozatot arról, hogy az országgyűlési választásokon minden választókerületben saját jelöltet indítunk, saját listánk és saját miniszterelnök-jelöltünk lesz. Tehát a mai politikai szóhasználattal élve: nem veszünk részt az összefogásban. Nagy-Bandó András 24.hu-n megjelent cikke, amelyben a francba küldi a Momentumot, ezeknek a nyomásgyakorló hangoknak a sorába illeszkedik. Nagy-Bandó teljesen érthetően tele van indulattal; a magyar közélet egyre inkább indulatokkal teli. A Fidesz „forró őszről” beszél, a baloldal „utolsó szabad választásokról”. A demokrácia egyik legszebb része, hogy a különböző nézetű pártok összefoghatnak egymással egy közös cél érdekében. De sajnos ebben az esetben az összefogás nem tudná elérni azt a célt ami miatt létrehoznák. És...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ebbol a valasz cikkbol nekem kiderul, hogy a sajtosuk jo, - a propagandistajuk csapnivalo.
Ha TENYLEG mukodtek a tavaszi Nolimpia utan barmiben is, akkor azt miert nem toltak nap mint nap az emberek ele, hogy megismerjek oket?
Eltuntek, es semmi massal nem foglalkoztak - a nyilvanossagra jutott infok szerint - minthogy a sajat partsejtjeiket felepitsek. Es bizony a magyar ember eszjarasa szerint, akinek csak erre van gondja, az nem tesz mast, csak felkeszul a langymeleg parlamenti bejarogatasra.
Most olvastam egy nagyon izgalmas elemzest arrol, hogy vaklojaban mi is tortent a 2014-es valasztasok elott.
Ennek alapjan a valasztas idopontjara mar mindenki mindenkivel osszeveszett, tehat NEM volt ossefogas: ennek egyenes kovetkezmenye lett a nagy bukas!
A millio kis part osszeallogatott egymassal, - ezek a partok csak a szavazasra alakultak, mert hol van mar a Milla, MLP meg az Egyutt 2014, stb... 1-1 %-on mozogtak, es meg osszefogva sem ertek volna el a minimumot sem. Mesterhazy mesterkedesei, sertodesei pont olyan zullesztoek voltak, mint most botkae. Gyurcsany visszalepett , Mesterhazyt tamogatta, - o mar akkor is megmutatta, hogy nem a miniszterelnoksegre tor, hanem orban megdontesere. Es ezt nem akarja most sem a tobbi part eszrevenni.
Szepen bele fognak fulladni ugyanazokba a hibakba - legfeljebb mas szereplokkel.
Ettol fuggetlenul en meg mindig Nagy-Bandot latom igaznak az o eszreveteleivel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Sámannus: Ezek a kis demagog pocsok azt hiszik, hogy ok sz@rtak a spanyolviaszt,... Hat nem... A 2013-14-es forgatokonyv kisertetiesen megismetlodik, reszben ugyanazokkal a szereplokkel (esetleg mas pozicioban).
Nem tanul a magyar, sem a mas, de meg a sajat szarvas hibajabol sem...
Utana meg hivatkozik arra, hogy meg az Isten is veri a magyart...
Nessy
@karma1: Ezek nem statisztikusok! A statisztikus tényadatokból dolgozik, értelmes adatsorokat állít össze, amiből elemzés után levonhatja a következtetéseket, és modellezni tudja a megoldásokat! Ezt még kockás papíron is meg kellett tudni csinálni egy elemző statisztikusnak!
Itt csak megkérdezik, hogy mi, mennyi legyen, és azt leírják! Harmadik ellemi!
karma1
@Nessy: 09.03-ban ezert is irtam idezojelbe a felmeres szot...:o))) Koze nincs a valosaghoz, es errol mindig annak az ugynoknek az anekdotaja jon be, amikor egy ember elmegy a becsushoz egy autoval, es azt keri, hogy merje fel az autot, es mondja meg az erteket.
Mire a becsus megkerdezi:
- Oszt mire lesz ez az ertekeles, uram? Vetelre vagy eldasra.?

Mert meg a kesz tenyeket is lehet tovabb csurni-csavarni...:o(((
Eriksson
@karma1: 03:49 Szerinted biztos azt akarja Gyurcsány, amiről eddig beszélt? Mit húz még elő a kalapból?
b1.blog.hu/2017/09/02/gyurcsany_meguzente_a_szocialistaknak_nem_egyezkedik_nincs_kulonalku
karma1
Aki ezt a B1 blogot csinalja, apro szovegertesi gondokban szenved. KULON alkukrol beszel Gyurcsany, es nem az osszefogasrol.
Es meg mindig Gyurcsany aldozza fel a legtobbet, mert a legutolso ket helyi valasztason mind a ket alkalommal az mszp rugta fel az elozetes megallapodast az indulo kepviselok eselyeivel kapcsolatban. (Arrol volt szo, hogy az a part lep vissza a masik segitesere, akinek kevesebb szavazata lesz. Mindket alkalommal Gyurcsanyek voltak vezeto pozicioban, az mszp-s jelolt meg nem lepett vissza, ill. a partja nem leptette vissza. Mindket helyen ebbol a szitubol a fidesz jott ki gyoztesen. Hajszalpontosan ugyanez lesz a forgatokonyv jovo aprilisban: ha nem egyeznek meg az mszp-vel, akkor a fidesz lesz a neveto harmadik.
Az Agoran az OSSZES ellenzeki part - kivetel jobbik - jelent volt, es egyseges allaspontot kepviselt a valasztasokkal kapcsolatban is. Az mszp is ott volt, Molnar Gyula szemelyeben.
Akkor milyen baromsagrol beszelsz?Ki kot kivel kulonalkut? Gyurcsany elkezdett egyeztetni azokkal a partokkal, akik vele akarnak indulni a valasztason, - az elso ilyen part volt a MoMa. Gyurcsany nyitottan all minden part fele, kerdes, hogy azok tanultak-e a 2013-14-es fiaskobol. Hat nem tanultak, ugy latszik. Pedig fogy az ido...
Peller Anikó
@karma1: úgy van. Ezek is csak pöcsök. Mint a vöcsök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.