A jelenlegi járási tagoltság helyett megyei szinthez igazítaná a kormány a közjegyzők illetékességi területét. Az erről szóló javaslatot szerdán nyújtotta be az Országgyűlésnek a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem olvasom a magyar idoket, a mar ismert korulmenyek miatt. De a Startlapon megbujo cikk valahol azt sugallja, hogy mivel a valasztasi torvenyeket onmagukban nem nagyon bolygathatjak meg ezek a szemetek, akkor az orszagot szabjak at ujra, tetszolegesen.
Ez alapvetoen befolyasolna Magyarorszag letet: konkretan szet is eshetne Magyarorszag, mint allam.
2-3 eve arrol lazalmodott a csuti lapipoc, hogy nem kell Budapestnek XXIII kerulet, eleg lenne, ha felosztanak 4 helytartosagra 4 helytartovalk az elen... Bele lehet mindenkinek gondolnia, hogy mit jelentene ez Budapestre nezve. Arrol nem is beszelve, hogy van egy gyanum, miszerint a 4 helytartot szemelyesen a csokos seggnyaloi kozul valasztana...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Lúzer Jankó amihez hozzá nyúltatok az szarrá vált. Érdemi építő munkát ezidáig képtelenek voltatok letenni az asztalra, inkább tűnjetek el a bús3,14csába.
szaboria1
Lázár ötletére az átnevezésekkel pontosan a választás módját rendeznék át.
Sámannus
Én azt hiszem, hogy a jegyzők hovatartozásának a megváltoztatása, a választási bürokrácia bonyolítását célozza, úgymond szavatolja majd a választások tisztátlanságát.
Eladott Ország
Jogászkormány, az. Sufnijogász. Plebejus kormány, szakértői kormány, a tisztesség, a becsület, az átláthatóság és a nemzeti érdek kormánya, az. Hogy a jóisten tartsa meg nekünk erőben, egészségben őket, hogy minden egyes napon harsányan beleröhöghessenek a pofánkba. Nem baj, majd Lázár ezt is rókavigyorral elmagyarázza csütörtökön. Hogy természetesen megint mi értünk félre valamit, mert olyan nagyon hülyék vagyunk, hogy annyit is érünk.
lusta
Ez már csak így működik. Valakinek van egy ötlete és miután belengette, meg is kellene valósítani. Na ekkor kiderül, hogy senki sem gondolta végig, kinek, minek, mit csináljon, milyen hatáskörökkel, stb. Végül megvalósítják, lesz egy csomó havernek jól fizető (az adófizetők pénzéből, akik meg úgy is szeretik, hogy meglopják őket) állás. A konstrukció meg úgy néz ki, hogy felelősség meg nulla.
Eladott Ország
@lusta: Ugyanilyen jó álláslehetőség a vezetőknek. Átverés vagy jó lehetőség a nyugdíjasoknak és a munkáltatóknak? A közérdekű nyugdíjas szövetkezetek létrehozásáról is vitáztak az országgyűlési ... de a cél nem ez volt, hanem újabb lehetőséget teremteni a haveroknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.