Nem változtatja meg a menekültekkel kapcsolatos politikáját a kormány, de tudomásul veszi az EU-bíróság ítéletét a kvótaperben - mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádióban. A szokásos sorosozás mellett a kormányfő most több színes hasonlattal is élt a menekültkérdésről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbánnak van pofája erkölcsről beszélni? Ebben a contextus-ban: "A regionális fejlesztési pénzeket azért adja az EU, hogy a fejlődésünk elérje a régi tagok szintjét, és ez jót tegyen a régi tagállamoknak. De összekötni bármilyen politikai kérdést, így a menekültek kérdését is ezzel a pénzkérdéssel erkölcstelen"
Pontosítsunk A regionális fejlesztési pénzeket azért adja az EU, hogy a fejlődésünk elérje a régi tagok szintjét, s ahogy ezzel ártunk és qurmányunk bánik, nos az tényleg erkölcstelen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Amióta megszületett az ítélet harsog a fideszes propaganda ganészóró, hogy EZ HALLATLAN EZ megengedhetetlen, az igazi harc csak most kezdődik stb...erre most jön a törpe és a beletörődöm válasszal tönkrebassza az egészet. Anno azon pedáloztak, hogy a szegény menekültek akik a háború elől jöttek ide azokat tényleg be kell fogadni, a kormánynak a gazdasági bevándorlókkal van baja...majd ezután beengedtek 18000 gazdasági bevándorlót pénzért, most meg hogy tényleges menekültek jönnének ki lett baszva a balhé. Ráadásul nem ~1300 jönen hanem kevesebb...itt van majdnem 4 millió magyar akik a létminimum alatt tengetik életüket minket meg majd kb 1000 menekült fog földhözbaszni nem?
Pálinkás Pál
@Nessy: tudod hogy csúsztatsz,igaz??? némileg más genetikailag ha két kaukázusi típus keveredik...vagyha egy kaukázusi meg egy nigger...akik genetikailag is különböznek..és mielőtt pampogni kezdesz..ez rögtön kimutatható,ha nem hiszed olvass utána!!!
bakegya
@magyarbakancs: mert az is!-megtoldva még egy orrhosszal,és ez a puha pöcs lehet Magyarország miniszterelnöke még holnap is !-.
bakegya
@colibri:"PICIT,picit" jól el van a kocsis évikével!-neki való 120 kilós falat!-mind a kettő saját magával beszélget-ÉS EZ A FÉLIG MEGHÜLYÍTETT ORSZÁG EZEKRE FIGYEL!-na ez az igazi nagy gáz.
bakegya
Ez a köpönyegforgató, hazugovics g...mindent aláírt ,megszavazott-aztán hátbabaszta a bizottságot jogilag...mert politikai jogot sértett,aztán kérvényt ír a pénzért-de MAGYARORSZÁGRA NÉZVE NEM JELENT SEMMIT-ÉS MÉG EL IS KELL FOGADNI-DE IDE NE JÖJJÖN EGYETLEN MENEKÜLŐ EMBERSZABÁSÚ SE-orsos vicctor -NA MAGYAROK ENNEK A FAZONNAK NYALJÁTOK A SEGGÉT ÉLETE VÉGÉIG...HAJRÁ!
a helység kalapácsa
Természetesen kényszerűségből.
Felmérték a helyzetet, és látták, hogy többet veszthetnek, mint nyerhetnek ezen az ügyön, ha tovább erőltetik.

Igazából az a lényeg, hogy orbán vesztett - MEGINT!!!
Persze, ezt úgy kommunikálja le a nagyokat kummantó kommunikátor kommandó, hogy nyertek.

www.youtube.com/watch?v=DiKFV9Ka-GU

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.