Egyetlen kisgyerek se jókedvében megy szívműtétre, de az Országos Kardiológiai Intézetben egy adományozónak köszönhetően kevésbé fognak félni előtte.

Nem tudjuk, kicsoda Szabó Pál Szasó, de egészen biztosan van neki szíve, jó nagy, mert az alábbi Facebook-bejegyzés ugrott elénk tőle:

 

Szóval neki köszönhetően az Országos Kardiológiai Intézetben a műtétre váró kis páciensek már kis elektromos autóval, egy gyönyörű, piros!! kabrió!! Mercivel!! gurulhatnak a műtőbe. Mint a srác a bejegyzésben írja, ennek azért a menőségfaktoron túl valódi orvosi hatása is van ám: az USA-ban már nem egy helyen alkalmazzák ezt a trükköt, mert a kis betegek így a műtét előtti rettegésnél sokkal jobb elfoglaltságot találnak maguknak. 

Big riszpekt, Szasó!

Címlapkép: a videóból

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Minden elismerésem Szabó Pál Szasónak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Ez minden ember szívéig hat és hálás ezért Szabó Pál Szasónak! Kár, h ritkán olvashatunk ilyen önzetlen, segítőkész, remek emberekről.
wagabund
@szaboria1: de hír...csak párás szemmel nehéz írni...
Veleda
Ennél aranyosabb hírt nem olvastam mostanában. Nagyon meghatódtam, de komolyan. Köszönet a kis cabrió szerelőjének és adományozónak. No és persze a műtétet végző dokinak is, aki ebben partner volt
JAJMÁR
Jó ötlet, követendő példa
Kösz, adományozó :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.