Szél Bernadett nem egyszerűen az egyik kispárt miniszterelnök-jelöltje. Nem is a legerősebb kispárt miniszterelnökjelöltje, hanem az ellenzék legalkalmasabb miniszterelnökjelöltje. Vegyük végig. Ott van a Feri (tudod melyik, tudod milyen). Feri mellett felhozható, hogy hívei valóban hívek. Ellene szól azonban, hogy vasbetonból épített plafon áll felette. Megjelenése azonnal visszakergeti az elégedetleneket a Fidesz táborába, változás nem várható tőle, sőt egyszemélyben Orbán hatalmon maradásának záloga. Aztán van Botka, aki nem egyszerűen a Demokratikus Koalícióval és Gyurcsány Ferenccel, mint természetes partnerével vív harcot, hanem a saját pártjával is. Azért ezt minden vármegyében öntökönlövésnek hívják. Már most ki lehet mondani, hogy az MSZP lesz a 2018-as választási kampány lúzere. A miniszterelnök-jelölt, amelyet saját pártja sem támogat egyhangúan. Ezen az sem segít, hogy Botka feltalálta az összefogás egy egészen formabontó formáját, amely szerint ő indul és mindenki...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Köszönöm Bélus!
Jót röhögtem, jó éjszakám lesz! :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ajaj! Már van, aki az egész Kárpát medence miniszterelnöke.
Kettő sok lesz a jóból!
elnyomott
Az a "vasbeton plafon" a betonfejűek alkotása...
Ami meg Szél Bernadettet illeti, hát nem éppen karizmatikus személyiség. És nem azért mert nő, a férfiak zöme sem az.
Belegondoltunk, mit tenne, hogy állna ellent egy gátlástalan Fidesz ellenzéknek?
Gyurcsány is puha volt hozzá, Szélből sem nézek ki több keménységet. Anarchia, káosz lenne, a közbiztonság ezerszer rosszabb lenne, mint ma.
elnyomott
Ja, és ebben az esetben sem örülne senki jobban nálam, ha rám cáfolna a valóság!
karma1
@grincss: Ugyes kis bekuldes... Forrasnak az index.hu van megadva, aztan egy kattintassal egy lmp-s blogon talalod magad... Ahol Gyurcsany gyalazasa elengedhetetlen resze a blognak...Ugyes,... En vissza szoktam kapni a Belatol, hogy a DK meg a Gyurcsany folyton mocskolja az lmp-t, de amikor EGY konkret mocskolodast kernek belinkelni, akkor valahogy sosincs keznel az ominozus cikk...:o)))
Nem baj, mindenki annak drukkol, akinek akar,...:o)))
Azt viszont a ma latott Ronai Egon-Szel Berni videobol lattam, hogy most miert valaszthattak meg ME jeloltnek Bernit: mert ha az lmp valami miatt bukni fog, akkor majd a part legyint ra, hogy "a', csak egy no volt..." Ugy fognak kihatralni mogule az olyan stabil lmp-sek, mint az ex-fideszes Hadhazy, meg a friss hus ex mszp-s Demeter Marta, mint a pinty... Mert ok legfeljebb elmennek egy masik partocskaba lebecolni a kovetkezo 4 evre, de Berni tenyleg beleteszi a munkajat az egeszbe.
Azzal egyutt Berni elszolta magat a videon, mert 2.20 utan azt mondta, hogy ok nyitottak minden egyen, tarsasag es PART szovetsegere, 8 perccel kesobb meg kijelentette, hogy senkivel sem akarnak kozoskodni, ahogy azt mondtak mar az elejen,...
Nem lesz egy szep kampany ez, ha meg a vegere gondolok, akkor meg kiraz a hideg...:o(((
karma1
@grincss: Ha mar ez a szerencsetlen blog eke'z mindenkit - rendben van, hiszen "ellenzeki " oldalon van, egy oldalon a tobbi demokratikus parttal, az Egyuttel, mszp-vel, dk-val, momentummal, meg a tobbiekkel - hat persze hogy ilyen veresszaju...elfogadom...
De hogy valaki ennyire ne tudjon angolul, es megis angolul akarjon buzditani? Hat ez a vilag egyik legnagyobb baromsaga!
Tudja legalabb a blog iroja, hogy azt irta le, hogy
"Hajra, Detti! Erezd a Bernit! " Szoval valaki szolhatna neki, hogy eppen arra buzditja a lelkes kommentelo, hogy dugja meg Bernit... Gratulalok! Berninek jogi vegzettsege van, ott nem volt kotelezo az idegennyelv?
Ugyanezt a mondatot Gyurcsany azonnal toroltette volna a blogbol, mert ertette volna, mit jelent.
Ez a blogger meg olyan hulyen nyal segget, ugy akar bevagodni Berninel, hogy angol nyelvtudas nelkul ir angolul.
Szegeny Berni. Es ezek a "hivei"...Ellensegekre mar nincs is szuksege...:o))
szaboria1
Hol van már szeptember 9-e Béluska ez már lejárt lemez Botka már ki szált.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.