Szél Bernadett nem egyszerűen az egyik kispárt miniszterelnök-jelöltje. Nem is a legerősebb kispárt miniszterelnökjelöltje, hanem az ellenzék legalkalmasabb miniszterelnökjelöltje. Vegyük végig. Ott van a Feri (tudod melyik, tudod milyen). Feri mellett felhozható, hogy hívei valóban hívek. Ellene szól azonban, hogy vasbetonból épített plafon áll felette. Megjelenése azonnal visszakergeti az elégedetleneket a Fidesz táborába, változás nem várható tőle, sőt egyszemélyben Orbán hatalmon maradásának záloga. Aztán van Botka, aki nem egyszerűen a Demokratikus Koalícióval és Gyurcsány Ferenccel, mint természetes partnerével vív harcot, hanem a saját pártjával is. Azért ezt minden vármegyében öntökönlövésnek hívják. Már most ki lehet mondani, hogy az MSZP lesz a 2018-as választási kampány lúzere. A miniszterelnök-jelölt, amelyet saját pártja sem támogat egyhangúan. Ezen az sem segít, hogy Botka feltalálta az összefogás egy egészen formabontó formáját, amely szerint ő indul és mindenki...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Köszönöm Bélus!
Jót röhögtem, jó éjszakám lesz! :-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Értelmezhető alternatív világképet kínál a Fidesz világképével szemben. Ha Szél Bernadett elindul felfelé, akkor az megbonthatja a gátat. Először csak néhány homokszemet elsodorva, de aztán elemi erővel törve át azt.
Hajrá Detti! Feel The Berni!"

Ha most bárki azzal vádol, hogy elfogult vagyok Szél Bernadettel kapcsolatban, akkor mondjon egy jobb, alkalmasabb jelöltet, aki mögött ott van egy bármilyen kis frakcióval rendelkező párt, de akkor is!
Ő lehet a megoldás aki le tudja váltani el tudja számoltatni a Fideszt.
És ez még akkor is igaz, ha a károgók azzal jönnek, hogy az MSZP is ezzel kampányolt 2002-ben!
Igaz, de láthatjuk, hogy nekik volt egy dobásuk egy lehetőségük, de ők nem is akarták elszámoltatni a mutyipartnert!
Az LMP kivezetheti az országot a gödörből! Ha bízunk bennük!
grincss
Köszönöm Bélus!
Jót röhögtem, jó éjszakám lesz! :-)))
Béla333
@grincss: 20.13
Egészségedre! Ha neked az vidám történet, ami ebben az országban megy, akkor csak kacarásszál!
Amíg pl az általad favorizált DK azzal van elfoglalva, hogy a saját párttagjaikat szavaztatják meg, hogy szeretik-e a Ferit, addig az LMP az ország ügyeivel van elfoglalva.
Hadházy majdnem box meccset vívott a Fideszes lopkodósokkal Szegeden, de te inkább csak szavazz a Ferire, hogy kijöjjön a 99%!
További jó röhigcsélést!
grincss
@Béla333: Köszönöm, ezért a megosztásért "jár" neked a LIKE! :-))Tudod, Bélus, ez pontosan olyan blődség, mint pár éve Tétényi Évát szerették volna ME-nek!
Béla333
@grincss: 20.26
Azzal az apró kis különbséggel, hogy Tétényi Éva nem is volt miniszterelnök jelölt, Szél Bernadett az: az LMP miniszterelnök jelöltje!
Tétényi Éva így értelem szerűen az ország problémáira nem készített programot, míg az LMP programja már most olvasható a honlapjukon!
A blődség az az, ha az ország gondjaira azoktól vársz megoldást, akik ezt a problémát előidézték! Igen! a Fidesz mellett az MSZP/DK politikusai, akik az országot ebbe a helyzetbe hozták!
grincss
@Béla333: Tudod, Béla, fikciókon nem érdemes vitatkozni!
Annál az idő sokkal értékesebb!
Béla333
@grincss: 20.34
Hát akkor ne vitatkozz! Fogadd el, hogy van aki azért dolgozik, hogy az országnak jobb legyen, nem azért, hogy a saját párttagságuk minél nagyobb százaléka szavazzon rá!
Te szavaztál már? Szereted még mindig a Ferit?
grincss
@Béla333: Én a feleségemet és a rokonaimat, ismerőseimet (kívételek azért vannak) szeretem!
Ferit "csak" kedvelem, mint politikust! :-)
Béla333
@grincss: 20.49
Akkor az a gondolkodás nélküli elvakult rajongás amit nálatok (DK-s fanatikusoknál) látni és olvasni, az csak a "kedvelés" kategória? Milyen lenne szerintetek, ha fanatikusan rajonganátok érte, ha az amit most látni, az csak a "kedvelés"?
Hát már most sem gondolkodtok, csak átveszitek gondolkodás nélkül ami a párt mond nektek!
A Nyugatifény blogot úgy olvassátok, mint egy katolikus a Bibliát!
Te DK-t "kedvelő" fanatikus!
peterkelemen
Gyenge, mint a harmat. Erős és sokkal határozottabb ember kell oda.
Béla333
@Szeparepa2: 21.01
Erre jó ha felkészülünk! Ha a mutyipartnerek (MSZP,DK) győzne, akkor semmi sem lesz: sem az utcán, sem az elszámolási fronton!
Lehet választani: további mutyi kell, vagy drasztikus lezárása az elmúlt 27 évnek?
lampa laz
Amúgy, Ő egy igazi "tökös" csaj!
" Ha Szél Bernadett elindul felfelé, akkor az megbonthatja a gátat. Először csak néhány homokszemet elsodorva, de aztán elemi erővel törve át azt.

Hajrá Detti! Feel The Berni!"

Azt hiszem jót tenne az országnak egy női miniszterelnök, már csak azért is, mert megfontoltan bánik a konyhapézzel...
Béla333
@peterkelemen: 21.06
Nem ismered Te Szél Bernadettet, ha ilyet írsz!
Sokkal keményebb, "tökösebb", mint sok önjelölt miniszterelnök jelölt!
Béla333
@Szeparepa2: 21.40
Szerintem az egymást 1994 óta kormányon váltogató, és egymást soha el nem számoltató pártok és azoknak a vezető politikusai mindannyian felelősök az ország lecsúszásáért.
Ráadásul a közös mutyik, a 2/3 - 1/3-os elosztások lehetetlenné teszik, hogy a bűnöző csapat egyik fele elszámoltassa a másik felet, hiszen minden disznóságot tudnak egymásról.
Magyarán egymás t@keit szorongatják.
Ez így nem megy, nem mehet tovább!
Hogy én lennék az orbáncsicska, hazaáruló, aki elveti ezt a mutyi szövetséget?
Azok meg akik az eddigi mutyi brigádokat támogatják, azok lennének az igazi demokraták?
Nem hiszem!
Béla333
@Szeparepa2: 17.30
Valóban sok igazság van abban amit írsz!
Amit én másképpen gondolok, az az, hogy a korrupció az nem egy olyan Isten csapása, ami ellen ne lehetne tenni!
Megszüntetni valóban nem lehet, hiszen még a mégoly kevéssé fertőzött országokban, mint pl. Finnország - létezik.
De a mértéke az ami nem mindegy és ami még nagyon fontos, hogy máshol tesznek ellene.
Politikusok, üzletemberek is belebuknak a korrupcióba, máshol (Romániában) pártok felett álló korrupció ellenes ügyészség dolgozik.
Csak nálunk teszi szét mindenki a karját, hogy biz ez ellen nincs is mit tenni!
De van!
Lehet az egyik lépés az, hogy ha pl egy pártnak olyan önkorlátozó programja van, amelyikkel vissza lehet jelentősen szorítani a politikusi korrupciót, akkor azokra szavazunk, hogy azokat igenis vezessék be!
Igen, az LMP-nek, az Együttnek, a Párbeszédnek van ilyen programja/elképzelése!
A legrosszabb az, hogy nyugodjunk bele ebbe a fertő létezésébe!
Szerintem!
CsipkeRózsa
" Feri mellett felhozható, hogy hívei valóban hívek. Ellene szól azonban, hogy vasbetonból épített plafon áll felette. Megjelenése azonnal visszakergeti az elégedetleneket a Fidesz táborába,"

Ki mérte fel, hogy Feri megjelenése visszakergeti az elégedetlenek a Fidesz táborába? Nem vagyok ebben biztos.
Béla333
@CsipkeRózsa: 18.33
És ki mondja, hogy Feri mellett az hozható fel, hogy a híveik fanatikusok? Olyan fanatikusok, mint a Fidesz hívők Orbán irányába?! Mitől pozitív dolog ez?
Jozefina
Nem véletlenül megy a gyurcsányozás a fidesz-kdnp körökben, hiszen ő a legnagyobb ellensége orbánnak és reszket tőle. Gyurcsánynak messzemenőleg nincsenek olyan bűnei, mint orbánnak. Ha lettek volna orbán pitbuljai már régen vezetékszáron vezették volna el. De nincs!!! Csak a sok birkával elhiteti a propagandájuk, hogy Gyurcsány az ellenség.
kereső
Azért van itt néhány pöttyöcske.Ugymint: mit keresett-na nem Oszkó a wizzairben-hanem Szél miniszterelnökasszony jelölt 2016-ban Tusványoson?, hogy is volt az a alkotmánybirósági jelölés/szavazás? Méghogy az LMP-ben nincsenek fidesz beépitett emberek-mondta volt Szél Bernadett tegnap este.Meg még azt is mondta: " nincsenek és nem lesznek ujracsomagolt politikusok"!- Hadházy -fidesz, Demeter M-mszp, meg akiket még nem tudunk. Szóval le kellene vetni ezt "szűz" álarcot,és le kellene szállni arról a szerintem döglött lóról-,hogy senkivel! -csak szétzilálok,megosztok.A NER-ről , a jogállam visszaállitásáról még nem hallottam az lmp-től semmit.Csak ennyi elsőre.
bencemacska
@kereső: ma, 13:44
Tegyük hozzá a Sukoró-i feljelentést és az örömtáncot, hogy a Kúria megváltoztatta Császyék ítéletét!!!
A párt alapítójaként ismert OV-t védő ügyvédről ne is beszéljünk!
kereső
@bencemacska: igaz,és ez válasz is lehet a jogállamisággal kapcsolatos kérdésemre.Visszataszitó volt a megnyilvánulásuk a Császy ,Tátrai ügyben.
Nessy
Ajaj! Már van, aki az egész Kárpát medence miniszterelnöke.
Kettő sok lesz a jóból!
elnyomott
Az a "vasbeton plafon" a betonfejűek alkotása...
Ami meg Szél Bernadettet illeti, hát nem éppen karizmatikus személyiség. És nem azért mert nő, a férfiak zöme sem az.
Belegondoltunk, mit tenne, hogy állna ellent egy gátlástalan Fidesz ellenzéknek?
Gyurcsány is puha volt hozzá, Szélből sem nézek ki több keménységet. Anarchia, káosz lenne, a közbiztonság ezerszer rosszabb lenne, mint ma.
elnyomott
Ja, és ebben az esetben sem örülne senki jobban nálam, ha rám cáfolna a valóság!
karma1
@grincss: Ugyes kis bekuldes... Forrasnak az index.hu van megadva, aztan egy kattintassal egy lmp-s blogon talalod magad... Ahol Gyurcsany gyalazasa elengedhetetlen resze a blognak...Ugyes,... En vissza szoktam kapni a Belatol, hogy a DK meg a Gyurcsany folyton mocskolja az lmp-t, de amikor EGY konkret mocskolodast kernek belinkelni, akkor valahogy sosincs keznel az ominozus cikk...:o)))
Nem baj, mindenki annak drukkol, akinek akar,...:o)))
Azt viszont a ma latott Ronai Egon-Szel Berni videobol lattam, hogy most miert valaszthattak meg ME jeloltnek Bernit: mert ha az lmp valami miatt bukni fog, akkor majd a part legyint ra, hogy "a', csak egy no volt..." Ugy fognak kihatralni mogule az olyan stabil lmp-sek, mint az ex-fideszes Hadhazy, meg a friss hus ex mszp-s Demeter Marta, mint a pinty... Mert ok legfeljebb elmennek egy masik partocskaba lebecolni a kovetkezo 4 evre, de Berni tenyleg beleteszi a munkajat az egeszbe.
Azzal egyutt Berni elszolta magat a videon, mert 2.20 utan azt mondta, hogy ok nyitottak minden egyen, tarsasag es PART szovetsegere, 8 perccel kesobb meg kijelentette, hogy senkivel sem akarnak kozoskodni, ahogy azt mondtak mar az elejen,...
Nem lesz egy szep kampany ez, ha meg a vegere gondolok, akkor meg kiraz a hideg...:o(((
karma1
@grincss: Ha mar ez a szerencsetlen blog eke'z mindenkit - rendben van, hiszen "ellenzeki " oldalon van, egy oldalon a tobbi demokratikus parttal, az Egyuttel, mszp-vel, dk-val, momentummal, meg a tobbiekkel - hat persze hogy ilyen veresszaju...elfogadom...
De hogy valaki ennyire ne tudjon angolul, es megis angolul akarjon buzditani? Hat ez a vilag egyik legnagyobb baromsaga!
Tudja legalabb a blog iroja, hogy azt irta le, hogy
"Hajra, Detti! Erezd a Bernit! " Szoval valaki szolhatna neki, hogy eppen arra buzditja a lelkes kommentelo, hogy dugja meg Bernit... Gratulalok! Berninek jogi vegzettsege van, ott nem volt kotelezo az idegennyelv?
Ugyanezt a mondatot Gyurcsany azonnal toroltette volna a blogbol, mert ertette volna, mit jelent.
Ez a blogger meg olyan hulyen nyal segget, ugy akar bevagodni Berninel, hogy angol nyelvtudas nelkul ir angolul.
Szegeny Berni. Es ezek a "hivei"...Ellensegekre mar nincs is szuksege...:o))
szaboria1
Hol van már szeptember 9-e Béluska ez már lejárt lemez Botka már ki szált.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.