A hervasztóan tehetségtelen magyar jobboldali értelmiség  imbecillis lojalitását az Orbán-rezsim iránt mostanában azzal szereti kimutatni, hogy Németország végét vízionálja, magyarázza, hogy mennyivel jelentősebb politikus Orbán, mint Angela Merkel.       Tegnap testközelből figyelhettem…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Értelmiségi sirató

Azt kell mondjam, hogy magával a réteggel van a gond

Hajdanában a derék Hofi mondott olyat, hogy: a munkásság az osztály, a parasztok az ság, míg az értelmiségiek az réteg; no öltözködjünk rétegesem, mert nagyon megfázunk!
Nos akkoriban is láthattuk, hogy az alig titkolt értelmiségi vérfrissítésnek máris megvannak a közvetlen hatásai (bár sok esetben tapasztalhattuk, hogy tisztelik a régi, vagy a régiesen felkészült szakembereket). Azonban már teljes a káosz.
Egyfelől, ahogy az orulunkvincet.blog jotunder-e fogalmazott: „A hervasztóan tehetségtelen magyar jobboldali értelmiség imbecillis lojalitását az Orbán-rezsim iránt mostanában azzal szereti kimutatni, hogy Németország végét vízionálja, magyarázza, hogy mennyivel jelentősebb politikus Orbán, mint Angela Merkel.”.
Másfelől, meg a hogy is mondjam, baloldali (ez így túlzás), vagy ellenzéki (ez meg fikció), na jó legyen meg a többi. Nos ami ezeket illeti, jobb ha nem gondolunk bele. Kizárólagos teljesítményük a nem-egyetértés. S meg kell mondjam, hogy ebben a leg erőteljesebb, a logikus ellenzékiségnél, az egymással való teljes szembenállás! =))
Kis túlzással azt is mondhatnánk, hogy az az ország megérdemli a sorsát, aminek ilyen értelmisége van!
justhpeter
Ebből a mai hazai politikából folyamatosan hátrál ki az értelmiség, sajnos minden oldalon, így ostoba, önkritika nélkül tengődő primitív pártkatonák vesznek át minden szerepet, mindenféle értelem és gondolkodás nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.