A NENYI alkotmányellenes kamu, államellenes bűncselekmény. Orbán önkényesen eltörölte a demokratikus Alkotmányt, ezzel megdöntötte az alkotmányos rendet. Az egész rendszere és hatalma törvénytelen. Ezt kellett volna nyilvánvalóvá tenni, nem lett volna szabad visszamenni többé a parlamentbe, miután az ellenzék kivonult Orbán magánalkotmányának megszavazásáról. Ezt nem lett volna szabad megengedni. Akkor kellett volna bojkottálni a rendszert, a 2014-es választásokkal együtt. Akkor kellett volna polgári engedetlenséget hirdetni, nem legitimálni az alkotmányos rend megdöntését. Semmi logika nem volt abban, hogy az Alkotmány önkényes eltörlésének megszavazásáról kijönnek, aztán a törvénytelen alaptörvény szerint folytatják, később még fel is esküsznek rá. Ugyanígy logikátlan volt kivonulni a csaló választási törvény megszavazásáról, majd az ennek alapján kiírt választáson résztvenni. Mind emögött kizárólag az ellenzéki pártok éves állami támogatásának megszerzése állt, a pénzért...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@papa.49: Ezt az egész bolhacirkuszt ki kell ebrudalni, függetlenűl attól, hogy kormányhű, vagy státusz keresztény, vagy kvázi ellenzéki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Szeparepa2: ..ők összehugyozhattak,ß@rozhattak mindent,betörhettek "vásárolni"
a büfébe,elköthettek tankot,de az nem "polgári engedetlanség" volt,hanem "VANDALIZ-
MUS! Ha már az akkori "Bild Zeitung" is álmélkodott külföldön,.akkor az egy kicsivel több
volt,mint diákcsíny vagy normális demonstráció! A Jupiter és az ökör is tiltakozott! :--((
Rockxy
A népszava magyarul ír, de nem magyar.

Az engedetlenségtől meg senki nem fél, mert akkora a megosztottság, hogy csak na! :)
Az engedetlenség akkor fegyver, ha egység társul hozzá.
Az meg nincs sehun.
Szép napot!
Jozefina
A cikk nagyon logikusan végigvezeti a jelenlegi magyar valóságot. Hát ezt kéne valahogy megrágniuk a civileknek és a választpolgároknak. A pártokra ez esetben semmi szükség. Majd az enegedetlenségi mozgalom megmutatja a maga miniszterelnök jeléöltjét. A pártok alantas játszmáiban nem kell résztvenni. A népharag mindegyiket elsőpörheti, ha nem kapnak észhez!!??
papa.49
@Nessy: 09.38. ra Tudod mennyien lesznek a ,,megvilágosodottak,, rengetegen úgy mint ' 89-90. ben voltak !!!De mindet ki kell gyomlálni a társadalomból, mert ha nem tesszük ugyanide jutunk !!!
mackoka46
@Rockxy: Elégséges lenne, ha nem pazarolnánk, kicsit sanyargatnánk magunkat, böjtölnénk, nem dohányoznánk, elhalasztjuk a vásárlásokat, kevesebb üzemanyagot használnánk. Rengeteg pénzt megtakaríthatnánk, egyből csökkenne a költségvetés herdálási hivatalának dolga. Végül is a jogtalan nav bírságokkal is csak így tudjuk felvenni a versenyt.
kokopelli
@Szeparepa2:(17:58 tegnap)
Valami elmegy egymás mellett,mert én a Zorbánék un. "polgári engedetlenségét"
kérdőjeleztem meg amit egy beszéd után tartottak jogosnak! Ennyi volt,és nem több!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.