Tényleg lusták voltak a magyarok felajánlani a könnyített bevallási rendszerben, kevesebb pénzből gazdálkodnak idén a jótékony szervezetek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Mindenki mélységesen szégyellje magát, aki tehette volna, hogy rendelkezik, de nem tette...
egy kicsit többet kellene cselekedni valamiért, máris leblokkolnak Persze, hogy ilyen hozzáállást látván könnyű dolga van egy olyan kormánynak, melynek célja a polgári öntudat lezüllesztése.
Köszönjük kedves honfitársak, innentől kezdve nincs erkölcsi alapjuk a jogaik csorbítása miatti panaszkodáshoz...
Eladott Ország
Mert a civilek nem közpénzből játszanak politikai prostituáltat, nem igaz?
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/03/bencsik-1024x681.jpeg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/c%C3%B6f.png
Továbbra sem érthető, de talán a CÖF-CÖKA tagsága és az őket nagyvonalúan pénzzel tömő
gazdák és szurkolók meg tudják magyarázni azt a kérdést (legalább maguknak), hogy miért
fontosabb tudniuk a magyar embereknek, ha egy civil szervezet Sorostól kap 7,2 millió forintot,
mint az, hogy egy álcivil szervezet közpénzből kap fél milliárdot. Merthogy változatlanul igaz:
Soros ügynökei összesen nem kaptak annyi támogatást, mint ez a kivénhedt munkásőr-tagozat.( halló Bencsik demokrata) Szóval ha a külföldről is finanszírozott szervezeteket meg kell bélyegezni, legalább ennyire indokolt volna az adófizetői, nem önkéntes felajánlásokból uszító politikai különítmények megpecsételése is. Díjazom ezt a taknyon csúszó szervilizmust és az értelmezhetetlen egyenlőség elvének betartását, de akkor már a valóságot is tükröző megfogalmazásokban kellene gondolkodni. Én például a „külföldről nem támogatott szervezet” megnevezés helyett sokkal precízebb definíciókat használnék, mint például: közpénzen hizlalt szervezet; az állam csecsén lógó szervezet; indokolatlanul sok közpénzből pártpropagandát folytató szervezet; az adófizetők megkérdezése és tudta nélkül pofátlanul sok pénzzel kitömött szervezet; kollaboráns szervezet; lopott pénzből támogatott, fideszes gittegylet; a nemzeti-keresztény kormány közpénzfelhalmozó partnerszervezete; a kormánynak közpénzből kampányoló szervezet, és holnapig sorolhatnám.
jancsipapa
Az emberek kezdik látni,hogy a civilek valójában " civilek " ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.