. Hosszú ideje kering egy írás a hálón, mi is többször belefutottunk már, de valahogy mindig lebeszéltük magunkat a közléséről. Most azonban egyik kommentelőnk bemásolta az “Elege van Orbán leveleiből? Van a megoldás” cikkünk alá, és ezt jelnek vettük.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Minden pontjába van a rezsimre jellemző megfogalmazás!

-"Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról," - egészségügy, oktatás.
-" A nép úgy kell tekintsen politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nem létező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani" - menekültügy, "60 millió várható", Soros az ellenség, mindenki magyar-ellenes...stb.
- "A kemény, megszorító intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert így az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be."
A rezsim által bevezetett sunyi adóztatás.
- " A nemzetet meg kell győzni, hogy minden rossz, ami aktuálisan történik, az kizárólag azért van, hogy a szebb jövőt biztosítsuk számára." - Megvédjük, kivédjük, "ez felháborító"...stb.
-" Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat." Pharaon-ügy, több kézen átfolyó vásárlások,offshore cégek, titkosítások...stb.
- " Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, .." - korlátlan nemzethyzés, báncsák a magyarokat, álliccsuk meg Brüsszelt, erőszakos betelepítés...stb"
- " Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani,.." - oktatásügy, eltitkolások, közérdekű adatok kiadásának akadályozása,...stb.
-" A népet el kell zárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától. " - médiafelvásárlás, közpénzen létrehozott propaganda oldalak csúsztatott, színezett hírei...stb.
-" A nyájszellem erősítése prioritás! Az egyénben fel kell ébreszteni a szégyen- és tehetetlenség-érzetet, s választható (pontosabban választandó!) alternatívaként ezzel szembe kell állítani az igazodási, csatlakozási kényszert." - támogatások terén, aki hordaimádó, csak az járhat jól, kinevezések,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Ezt csak a hülye bunkók birkák nem vették észre, h a mai valóság így működik orbániában, de

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy. Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik."
Eladott Ország
youtu.be/B5kKb1SpCWM
Idézet a fidelitas foxi-maxi egyeteméről: "Orbánistának lenni szerintem, nemzeti érzelműként, nemzeti nagyságért tenni és kiállni annak a megvalósítása mellett és hát ezt a konzervatív vonalat képviselni. Ezt jelenti szerintem orbánistának lenni. Azt látom, hogy igazából mi lehetünk, ti lehettek az első olyan politikai generáció, ami magát az orbánizmust, mint a sikerre épülő, siker konjunktúrára épülő eszmerendszert tovább viszitek. A nemzeti nagyság pártján, a nemzet oldalán. Együtt az ország. Megyünk előre sportban, gazdaságban, politikában, mindenhol."
Ha a fiatal generáció már most képes boldogan a vak sötétbe menetelni parancsszóra, akkor a
Fidesz előtt még sikeres jövő áll. Ugyanis ha van elég olyan fiatal, aki az egzisztenciája
felépítését a politikai korrupció fertőjében látja, akkor a Fidesz által megálmodott és idővel
kiépített világ még évtizedekig jelen lehet Magyarországon. Ha a fiatalságban nincs meg az igény a változásra és gondolkodásra, ha számukra elegendő egy vezető által beléjük táplált
gondolkodásmód követése, akkor megpecsételődött az ország sorsa. Gondolkodni képtelen
fiatalsággal egy jövő nélküli ország polgárai leszünk.
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2139/5995/original.jpg?w=600&h
Nessy
Ezt a 10 parancsolatot sikeresen betartják!
Már régen megmondta Kövér, hogy a választót egy 10 éves gyermek szintjén kell kezelni!
Peller Anikó
@Nessy: Telitalálat a lista, abszolút működik, az ember érzelmi lény. A legjobb példa itt a bella,

tudja mi a probléma (a fidesz) de képtelen szabadulni az érzelmeitől (Gyurcsány).
nevemnick
Majd amikor fanyalogva eszik a keskeny résen belökött alumínium tányérkában a kaját az akadémián, elgondolkodhatnak, hogy milyen szép az élet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.