Elképesztő luxusgéppel utazott Orbán Viktor a Vietnami Szocialista Köztársaságba tárgyalni.

Megérkezett a Vietnami Szocialista Köztársaságba Orbán Viktor miniszterelnök, aki szeptember 23-27. között Vietnamban és Szingapúrban tárgyal majd.

A megérkezésről a miniszterelnök Facebook-oldalán jelent meg egy rövid videó, amelyen csak kívülről lehetett látni, hogy milyen repülőgéppel is utazott a kormányküldöttség. (Egyébként az országot a magyar nyelvtan szerint Vietnamnak írjuk, nem Vietnámnak, ahogy az a Facebook-oldalon olvasható.)

Orbán Viktor

10:15. Jó reggelt, Vietnám // Good morning, Vietnam!

A Zoom.hu cikke szerint az utazásra igénybe vett gép egy A340 VIP típusú repülő, amelynek belső felszereltségét a cikk tetején elhelyezett videóban lehet megcsodálni. 

Ezzel a géppel érkezett szeptember 2-án hazánkba a másnap meccset játszó portugál válogatott. 

A Flightradar24 adatai szerint nincs kétség, a két gép tényleg egy és ugyanaz. 

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@eszegfu: Ez lehetne a követendő példa nem Azerbajdzsán meg a többi diktatórikus ország !
eszegfu
@nyanya001: Valahogy én is igy szerettem volna befejezni az utolsó mondatomat...nem sikerült...de legalább pótoltad!
Béla333
Ezek az egzotikus a Föld másik felén történő magyar adóforint befektetéseink szerintem legalábbis gyanúsak.
Egy kormányváltást követően eddig egyik (Fidesz) sem számoltatta el a másik (MSZP/Gyurcsányék) ilyen jellegű "Befektetéseit"!

Vagy tud valaki bármit is, hogy mi is lett pl. ezzel?:

"Rafinált Ázsiai Kapcsolatok"
"Tény, hogy Susilo Bambang Yudhoyono indonéz elnök fogadta a Gyurcsány-házaspárt.
Több megállapodás is született a két állam között, az egyik a MeH szerint:
"- Indonézia támogatja a magyar befektetési törekvéseket - jelentette ki az indonéz elnök a megbeszéléseket követő sajtótájékoztatón. Susilo Bambang Yudhoyono konkrét példakent megemlítette, hogy Magyarország bekapcsolódhat Dél-Szumátra tartományban induló fejlesztési programokba. Amint azt a magyar kormány képviselői elmondtak, egy 100 millió dolláros nagyságrendű projektről van szó, amelynek keretében Dél-Szumátrán magyar részvétellel folyhat szénbányászat, vasút- és kikötő-korszerűsítés, valamint hőerőmű-építés."
vastagbor.blog.hu/2010/03/25/rafinalt_azsiai_kapcsolatok_1_resz

Na ezzel mi lett?
Jozefina
Állítólag tervezés alatt van egy külön gép gyártása az uraságnak!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/pleb-1024x681.jpg
Hány ezren lehetnek ezek a kistafírozott – eseti jelleggel – szélhámosok, erőszakos, elítélt piócák, semmihez nem értő szag- és szakértők? Hány milliárd forintba kerülhetnek évente?
Mert nyilván el kell tartani őket, piaci viszonyok között felkopna az álluk és persze mindenki a
rokonait nyomatja, mert ebben a lepusztult putriban ez a mentalitás honosodott meg évezredek
óta (leszarom, hogy máshol is ez van) és ezt még el is viselné az ember, ha nem azt látná, hogy párhuzamosan ennél nagyságrendekkel többet lopnak el a legmagasabb szinteken. Ha nem jutna minden napra nyolc olyan intézkedés, ami a tetves összeszerelő-üzemként funkcionáló gazdaságot nyomorgatja. Ha nem az lenne a vezérmotívuma a kormányzásnak, mintegy kormányzást helyettesítő fő foglalatosság, hogy zsarolnak, kézben tartanak, mindenre ráteszik a patájukat és mindig a sajátjaik zsebét tömködik degeszre. Plebejus kormányzás, mi, gecik? Senki nem háborodna fel, ha a befizetett adóit jóhiszeműen használnátok fel. Ha nem az lenne, hogy hét éve veszitek el az esélyét is annak, hogy az európai pénzek az ország felzárkóztatását, a fejlődést szolgálják. Ha nem lépten-nyomon az lenne, hogy a pofánkba röhögtök, amikor szembesíteni próbálunk azzal, hogy folyamatosan a pofánkba röhögtök és hülyének néztek. Hemzseg a holdudvarotok a bűnöző-gyanús személyektől, akiknek a haja szála nem görbül, miközben a keményen hülyének nézett kisember azért fizeti az adót nektek, hogy a rokonok, szekértolók legyen miből mulatozzanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.