„Takarodj innen, vagy felgyújtjuk a házadat” –ilyen fenyegetés is elhangzott a Tolna megyei Őcsény hétfő esti falugyűlésén, ahol egyetlen dolgot vitattak meg: a hírek szerint egy-két menekült család a falu panziójába jönne pihenni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Na pont ennyire bunkó minimum fél Magyarország, mint az Őcsényiek!!!
nezelodo
Remélem feszíti a keblét a büszkeség a teljesítményéért a mi nagyra becsült miniszterelnökünknek! Sikerült elhinteni a gyűlölet magját az országban, és azóta is szorgalmasan öntözi, és a gyors növekedés érdekében bőven ellátja a szellemi trágyájával.
Nem tudom kedves honfitársaim, emlékeznek-e még, hogyan viselkedtek velünk a szlovákok a nyolcvanas években a turista útjainkon? Igen rosszul esett fizető vendégként, a részükről érezhető ellenszenv, beszólás és megkülönböztetés, pedig sem az autóinkat sem a szállásainkat nem akarták felgyújtani.
Ennek a falunak pedig szeretnék gratulálni, bizton számíthat rájuk a szeretett vezetőjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.