Saját pártjának emberei, a Fidesz és egy rivális, de potenciálisan szövetséges párt száll rá a legesélyesebb miniszterelnök-jelöltre, hogy alig egy év alatt kicsinálják az esélyeit. Két ellenzéki történetben is előkerülhetne ez a kép: egy liberálisabb történet egy négyéves sztorit mesélne el Bajnai Gordonról, egy baloldalibb pedig a jelent meséli el Botka Lászlóval. Egyik jelöltet sem kell szeretni, de azt érdemes látni, hogy ha a Fidesz talál magának társakat a balliberális oldalon, az éppen aktuálisan legesélyesebb miniszterelnök-jelölt kivégzésére, akkor nemhogy soha nem lesz baloldali vagy liberális irányultságú kormányváltás, hanem a végén nem lesz baloldali-liberális oldal sem.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nehogy bárki is magára ismerjen, biztos nem róla, hanem másról szól a cikk:

"Egy biztos: úgy nem lehet kormányt váltani, ha előbb a saját szövetségeseid fojtanak meg a Fidesz támogatásával és segítségével, majd utána kell még a Jobbikkal és a Fidesszel is megküzdeni, és közben semmilyen támogatást nem kapsz azoktól, akiknek amúgy érdekében állna téged támogatni, érted harcolni."
tudode
Ezek védtek meg bennünket, és Európát???
.
Senkit nem hagyunk az út szélén
www.youtube.com/watch?v=zUa-dFhHWRk
.
Sőt
.
Hernyóként ábrázolták Orbánt a düsseldorfi karneválon
hvg.hu/itthon/20170227_Hernyokent_abrazoltak_Orbant_a_dusseldorfi_karnevalon
.
Akihez, amihez EZEK NYÚLKÁLNAK ANNAK, AZOKNAK ANNYI!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.