Embertelen és kegyetlen módon járt el szerdán Dunakeszi fideszes képviselőcsoportja Radnóti Henrik DK-képviselővel szemben; felülbírálták érvényes orvosi igazolását – írja Facebook-oldalán Varga Zoltán Péter helyi jobbikos önkormányzati képviselő. Mint a bejegyzésben olvasható, Radnóti Henrik orvosi igazolással bizonyította, hogy egészségügyi okból hiányzott a képviselő-testület július 27-i testületi üléséről, hiányzásáról egy hónappal később hozott dokumentumot. A Fidesz-frakció ezt valamiért nem tartotta hitelesnek. Ennél is ijesztőbb, hogy Dióssi Csaba polgármester külön levélben kérdezett rá Radnóti orvosánál: a képviselő egészségügyi állapota tényleg olyan volt-e, hogy amiatt jogosan hiányzott az ülésről. Az orvos pedig válaszolt is, és Varga Péter Zoltán szerint titoktartási esküjét sutba dobva, szenzitív adatokat osztott meg betegének állapotáról. Így derült ki az is, hogy a Radnóti hosszabb ideje kezelés alatt állt, bár éppen július 27-én nem járt az orvosnál.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Hogy hívják az orvost?
Csak úgy a mihez tartás végett. Nehogy arra járjak, amerre ő, és ha hasra esek, felsegítsen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Csizmás Kond: Kérlek! nagyon szívesen és adandó alkalommal máskor is!:-))Értelemetlenül védted a polg.mestert és sleppjét a történtelk miatt! Ahogí mondták a régiek:
" Stultus es, qui facta infecta facere verbis cupias"
Csizmás Kond
@silber13: ..máskor ha megkérhetlek idejében szól kinek állhatok a pártjára és akkor gondolom nem okozok ekkora szomorúságot a számodra...
silber13
@Csizmás Kond: Nincs szomorúság, csak álmélkodás...
karma1
@bencemacska: 12.27-re: Magyarazhatod ennek, hogy az orvos altal kiallitott, 2 het idotartamra szolo papir az egy sulyos kozokirat, amiert az orvos felel, amikor kiallitja a "-tol -ig" datumokkal, hiszen arra penzt fizetnek ki - egyenlo az erteke a bankcsekkel...
Tudod, nem akarasnak nyoges a vege...:o))) Ha belezoldulunk, akkor se fogja onnan Romaniabol megvaltoztatni a sajat hulyeseget.
Flekkre fizetett troll - oszt jonapot...
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Az orvos is hibás mert a csalásban részt vett a képviselő is hibás mert csalt.
Ügy gondolom mind a kötött felelősségre kellene vonni.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: Az orvost csak a hivatalosan kéretlen kórtünetek kiadásáért lehet hibáztatni...de csak akkor ha azt véletlenül nem maga a beteg kérte.
A többi nem hiba hanem csalás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.