Egyelőre nem tudni, mi lesz benne, de a szórakozóhelyek nyitvatartását biztosan érinteni fogja. Most nem szavazták meg a kötelező éjfélkor zárást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@elnyomott: Ezt kell elérni, nem az este 6 órás zárást. Ehhez kellene a rendfenntartók működése és nem a boltok, vendéglők vegzálására. Lehet mindent becsukni, de akkor hívjuk a Belvárost Köztemetőnek vagy Farkasrétinek (stb.).
mackoka46
Akkor a népszavazás jóváhagyja a birtokháborítás lehetőségét ?
Sintér sanya a rendőrség honlapján azt tanácsolta a lakosságnak, hogy tűrjék a házibulikat.
Szegény tróger analfabéta elszámolta magát a decibelekkel.
elnyomott
@namihami: - csak sajnos a kulturáltságot nem lehet rendeletileg elérni, még börtön büntivel sem. Túl sok a bunkó. Itt már csak a nyitvatartás korlátozása segít.
relatív
@elnyomott: Erre van a kerületi szankcionálás az üzemeltetőnek, - pénzbüntetés - nagyon nagy pénzbüntetés - a nevelde bezárása !!!
relatív
@bakegya: kimondott rendőrségi ügy, ezek mind tiltott tevékenységek, évekre be lehet klasznizni, de legalább fenyegetni azzal !!!... kész.

A népszavazás nem büntet, nem akadályoz meg semmit, annak folyamadványaként nem tudnak hivatalosan többet tenni, mint most !!!

Az önkormányzat döntése csak az időhúzás, és a ' tojás festés ', mintha ők tettek volna valamit.
bakegya
ÜGYES...DOBGÉPRT MINDEN LAKÓÖVEZETBE...FÉLMÉTRERES SZELLŐZŐKÉMÉNYEKET NAGYTELJESÍTMÉNYŰ VENTILLÁTOROKKAL AZ ÁGYVÉGEKHEZ TÖBB EMELET MAGASSÁGBAN KIVEZETVE A FÖLDSZINTRŐL,ÁTFÚRVA MINDEN ERZSÉBETVÁROSI MILENIUM IDEJÉBŐL MÉG ÁLLVA MARADNI HAGYOTT LAKÁSOK KÖZEPÉRE!
AZ ABLAKOKAT TARTSUK ZÁRVA,NEHOGY MEGZAVARJUK AZ UTCÁN TÖBB EZREN MAGÁBÓL KIFORDULT DROGOS,ALKOHOLMÁMOROS,VAGY ÉPPEN SIKITOZNI ÉRDEMES NŐK ÉS FÉRFIAK DICSŐSÉGÉT.
MÁSNAP HAJNALBAN VISZONT FRISSEN RUGANYOSSAN ÉBREDVE SZALADJUNK MŰTŐBE,TANÁRI ASZTAL MOGÉ...STB.STB HADD HULLJON A FÉRGESE...VAGY ÉPPEN A REPÜLŐTÉRRE,HOGY KÜLHONBAN IS TÖKÉLETES MÉRNÖKI PONTOSSÁGGAL SIKEREKET TEREMTSÜNK PÁRTUNK ÉS KURMÁNYUNK DICSŐ BÜSZKESÉGÉRE,JA ÉS EGYETLEN KORTY ALKOHOLT SE IGYUNK,MERT A LEGKÖZELEBBI BOKOR MÖGÜL LESZEDNEK HELYBEN FIZETETT BÜNTETÉSSEL A SINTÉR ÉKEK!HAJRÁ VII-KER GETTÓ-HELYÉN BULI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.