A CBA és az Umbrella Kft. együttműködéséből született Kasszás Erzsi karakterét az ország számos pontján megszerették a vásárlók. A CBA forgalma ráadásul nagyot nőtt az első félévben, és a kiskereskedelmi lánc illetékesei szerint ebben Erzsinek is szerepe van - értesült a Kreatív.hu.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
A reklám jó, én szeretem. Vicces és egyéni.
De ettől még ugyanúgy be nem teszem a lábam a CBA-ba. A színvonal amíg nem javul, addig nem.
Én ugyanis nem vagyok manipulálható.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@elnyomott: Addig míg nem nem öregedtünk meg a párom tudott még vezetni addig mi is máshol vásároltunk. De sajnos az élet már másként alakul így két bolt közül tudunk választani Coop és CBA. Az egyik kutya másik eb. Felválva akcióznak egy egy hét eltéréssel.
karma1
nem a forgalom nott, te idiota,hanem az arak emelkedtek... Ezert volt tobb a beveteletek...
elnyomott
@szaboria1: - de akkor ti sem a reklám, hanem a muszáj miatt vásároltok ott. Nem miattatok emelkedett (állítólag) a bevételük.
szaboria1
@elnyomott: Attól, hogy havonta áremelések vannak. Általában úgy próbálok bevásárolni hogy egy hónapban a nagy bevásárlást megoldom és csak kisebb tételért friss dologért járok vásárolni. Így veszem észre az állandó áremeléseket.
szaboria1
Valamelyik nap azzal dicsekedett egy államtitkár, hogy minek vitték le az ÁFÁ-t. Na ez sem jár akkor vásárolni mert már többe kerül mint a volt ÁFÁ-val. Így a nyugdíjasoknak nem lett nyerő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.