Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó szerint megnövekedett a Fekete-tengeren át Románián keresztül érkező menekültek száma mostanában.

Egyre többen érkeznek a Fekete-tengeren és Románián keresztül az Európai Unióba – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

A főtanácsadó szerint ez azzal fenyeget, hogy új útvonal alakulhat ki, amely Magyarország keleti szomszédján keresztül vezet.

Bakondi: egyre több migráns jön Románián keresztül

Fotó: kormany.hu/Kommunikációért Felelős Államtitkárság/Hornyák Dániel

Emlékeztetett, a török menekülttáborokban még mindig körülbelül hárommillió ember várakozik.

Az új migrációs útvonal kapcsán kijelentette, Romániának kiemelt nemzeti érdeke, hogy ne alakuljon ki egy kezelhetetlen helyzet, és elengedhetetlen az ország keleti határrészének megerősítése.

(MTI)

(Címlapi kép: kormany.hu/Kommunikációért Felelős Államtitkárság/Hornyák Dániel)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@quadrocopter: Micsoda ? Bakondi mind ügyvéd ? Annyi udvari bolond van ebben az országban, hogy még ügyvédként is megél ez az eszement ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Vakondi elvtárs !!! Akkor menj ki a határra, és tartóztasd fel Őket
ne pedig a bársonyszékből osszad az észt...
silber13
Ez az alak is a Verescsagin szisztéma szerint kapja a fizetését. A néhai festő csataképeit a képen látható ellenséges halottak darabszáma utáán fizette a cár! Vakondoknál meg - bemondásra -az állandóan emelkedő migránsok száma után fizet a qurmány!:-))
picike1
érdekes amikor én gyerek voltam emlékszem amikor azt mondták a határon ha valaki át akar jutni ott lőnek és nem érdemes kockáztatni az életetet tehát ez van . nincsen védelem ma ?
szaboria1
Arra alapoz, hogy egy kis busznak sikerült átjutni amit üldöztek is és árokba csapódott 19-en voltak rajta.
lusta
Az elkészítés beindult. Az egybites 300 forintos budiforradalmárok megdolgozása folyamatban van, ami nem nehéz. A választások előtt beindul a kerítésépítés a román határ teljes hosszában. IS.
picike1
@lusta: és ha menekülni kéne a magyaroknak merre fognak futni ha baj van ha minden lezárva lesz?a hörcsögök vannak kalikában csak
lusta
@picike1: Stadionokkal és felcsúti kisvasúttal folyó Kánaánból miért kellene menekülni?
Értünk és nem ellenünk kerítkeznek.
Eladott Ország
1.bp.blogspot.com/-4nJghkLDFZ4/WTqHtPa84xI/AAAAAAAAFkA/ACAMVQUh-fA7vLpH61GBaXHyxET774LGwCLcB/s320/Attika.jpg
Riadó! Talpra, lóra, fegyverbe, fedezékbe! Lehet, hogy majd jönnek a migráncsok, a pirézek és a földönkívüliek, de a magyar kormány, külön az Orbán Viktornak támasztott Bakondi György ott áll a vártán és megvéd minket. Ha kell, ha nem. Azt meg még nem tudni, hogy kell-e, de
szerintem a fideszeseknek körlevélben tették kötelezővé, hogy imádkozzanak egy
menekülthullámért, mert az már máskor is nagyon bejött. Bocsássuk vízre a mentőcsónakokat, mentsük a szüzeket és a gyermekeket, aki teheti, másszon fel a háztetőre, vagy egy magasan fekvő dombra. Mindenki figyelje a mobilját, hátha jön rá sms Bakonditól, Pintér Sanyától, Nemzetmentő Orbán Viktortól, vagy valamelyik szellemi csúcsdísztől és megmondják pontosan, hogy mit kell csinálni ebben a nemzeti sorstragédiában, ennyire közel a végpusztuláshoz.
wagabund
..."Egyre többen érkeznek a Fekete-tengeren és Románián keresztül az Európai Unióba"...

..."Romániának kiemelt nemzeti érdeke, hogy ne alakuljon ki egy kezelhetetlen helyzet"...

- ezredes úr! miért utasítja a rendőrséget, hogy minden bóklászó, a nyugati határ felé tartó idegent levadásszanak, és a keleti határra kísérjék? he? basszameg ezek rengeteg pénzt hagynak itt az alatt a pár nap alatt amíg a magyarokhoz érnek, maga meg csak kiadásba veri az országot!..
-hagyja a francba a határig menni őket, majd a magyarok összefogdossák a menekülőket...
-de uram...
- ne uramozzon! gondolkozzon! majd a magyarok megoldják! ők vannak úgy oda az unijó védelmével...inkább ügyeljen, hogy az új vegyesboltom felé menjenek a vándorok..
-értettem tábornok úr!
-elmehet!
picike1
@lusta: felülről is jöhet az áldás nem ? és akkor mi lesz ?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/03/20130607-arviz-aradas-orban-viktor-es.jpg
Ha kell a hely valami semmihez nem értő seggnyalónak. Hogy egyetlen kurva kibeb*szott nap nem múlhat el anélkül, hogy a feneketlen korrupciótól felpúposodott szőnyeg alól ne ömöljön bele sápadt, unott arcunkba az éppen aznapra jutó random görénység, olyan nem lehet.
Reggel még alig emeltem fel a fejemet a hírre, mostanra viszont összeraktam a képet, amihez
először is azt kell elhelyezni a fejünkben, hogy ki a büdös isten haragja az a Bakondi György?
Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a
világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow
(társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát.
volvós
@Eladott Ország: 13:27. ... Á M E N !!!
volvós
A fenti kép egy fotomontázs, 30 éves felvétel a nagyapáról...
Eladott Ország
@volvós: De lehet, hogy Bakondi érettségi fényképe, túlkoros volt, vagy későn érő.
quadrocopter
Vakondi ismét leaggódta a lábaszárát! Két hetente felriad és beleaggódik a mikrofonba, millkós fizuért! Jó dógos' munkahelye van!
volvós
@quadrocopter: 15:09
...gondolom, ehhez még a csúcs-nyugdíja... !!
quadrocopter
@volvós: Közben azért működik az ügyvédi irodája is...
justhpeter
@quadrocopter: Micsoda ? Bakondi mind ügyvéd ? Annyi udvari bolond van ebben az országban, hogy még ügyvédként is megél ez az eszement ?
grincss
Drága Vakondi úr(?)!
Azóta jönnek, mióta megkapták a kettős állampolgárságot!
silber13
@quadrocopter: Ez egy valódi, "Made in Hungary" Majrémixer!
quadrocopter
@justhpeter: Ügyvéd a szellemi koszfészek, ellenzékből több hordaügyben is eljárt védőként! A KGB-s határőr múlt meghozat gyümölcseit!
Nessy
na, de Bakondi elvtársúr! Ott a sok kettős állampolgár, akiknek még az autonómiájáért is mi harcolunk, milliárdos támogatást kapnak, tessenek az "anyaországot", benne Orbánt és társait megvédeni! Ja, ez nem a fotelban ülve való X behúzása???
Clavigo
Ügyvéd ??? Ez ?? Hómunkásnak is hülye volt ez a seggarc...
silber13
: @Nessy: Már nálunk is akad néhány betolakodó, Intruder bár ők echte szőröstalpúak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.