A sportág jövőjét érintő kérdésekről egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök Erdei Zsolttal, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökével csütörtök délelőtt az Országházban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
MADÁR!!! Maradj független és maradj távol a szopkintól! Ne játszd el egy ország szimpátiáját!!!
dr. prédikátor
MADÁR!!! Maradj független és maradj távol a szopkintól! Ne játszd el egy ország szimpátiáját!!!
Eladott Ország
Az én drága jó atyuskám, minden bajra megtalálta a legjobb ellenszert. Már akkor is tudta mit kell tenni, mikor még csak a konflis rúdját akarta megkaparintani, hogy a lovak ne arra
menjenek, ahova ők menni szeretnének, hanem, ahova az én nagyon okos, doktor atyuskám
akarja. Ezért követelte már akkor, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője. Aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Azt mondta az én egyetlen, drága atyuskám, hogy aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar. Így aztán amióta szerinte az ő baráti köre lett az egyetlen kormányképes erő, az én atyuskám kikérte az emberek véleményét, s az én családomban azóta már a megszorítás életérzése a természetes. És azért jut pénz fejlesztésre, nyugdíjemelésre, családtámogatásra, a gyerekek
ingyenes tankönyvére és most pedig az ökölvívósportág-fejlesztési koncepciójára. Jól látható, hogy az én atyuskám nem tűri, hogy ellopják tőle a pénzt. Mert például az agyari Búcsúban a sajátjaként kezelt pénzekből mindenkit tisztességesen felültetett a jólétre hallgató nagyhintára.
Az egész országot keresztül-kasul átszelő kitűnő minőségű utakat épített a mélyszegénység és a nincstelenség felé. Az ország pénzbevételeinek növekedésére meg a turizmus országos fellendítésére egész Agyarországban megteremtette a szabad emberek eszményi mintalakát, a csillagveretes csillagszállók semmihez sem fogható hangulatos hálózatát. Mindenütt, ahol a terepviszonyok megkívánták, kiépítette a széthúzást és gyűlöletet összekötő többsávos függő és talpas hidakat is. Kialakította a zavartalan működésre képes, költségvetést nem igénylő iskolákat és egészségügyi intézményeket is. Kiépítette a demokrácia nélkül is kitűnően működő sóhivatalok országos hálózatát is. Ennek eredményeként az ország sikeresen megszabadult az önkényesen leszakadó, mihaszna munkakerülők egy tetemes, de koránt sem elégséges részétől is, boldogítva vele gyűlölt ellenségünket, a hanyatló nyugatot, ahova mindig tartozni vágytunk.
RonaGyuri
Nem csak szó szerint

Már a bunyósok is határon - túlitól remélnek

Ahogy arról a párt központi napilapja beszámolt „Orbán Viktor miniszterelnök beszélgetésre hívta meg csütörtökön a Parlamentbe Erdei Zsoltot, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség áprilisban megválasztott elnökét.”. Pontosabban az egyelőre még ott található irodájába.
Mondjuk nekem ez az invitálás dolog is érdekes, különösen hogy: „Szerda este fél nyolckor kaptam a telefonhívást, hogy csütörtök reggel vár a miniszterelnök úr”
A vonatkozó beszámolók egyik csúcsmondata, hogy „Úgy tűnik, a magyar ökölvívás számára az egyik lehetséges kitörési pontot a határon túli magyar fiatal bunyósok bekapcsolása jelenti a hazai versenyrendszerbe”!
Legalább is Őfenesége most is ebben látja a jövő zálogát! =))
Desischado
Remélem, Erdei nem fideszes, mert ha igen, onnantól nulla a számomra. Eddig szimpatikus volt, nem kéne eljátszania sokak szimpátiáját.
karma1
Erdei koko2 Zsolt... Ugy latszik, ezeket idosebb korukra csak-csak hulyere vertek, vagy hulyere birkoztak magukat...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.