A Lehet Más a Politika (LMP) elkötelezett aziránt, hogy megállítsa a gyűlöletkeltést és kormányra kerülve visszaadja a politikát a magyar embereknek – jelentette ki az LMP miniszterelnök-jelöltje csütörtökön, az ellenzéki párt országjáró körútjának első állomásán, Hatvanban.

Szél Bernadett keményen ostorozza Orbánt és az ellenzéket is
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Szél Bernadett a "Kezdjünk egy új korszakot!" címmel tartott sajtótájékoztatón kiemelte: az elmúlt hetek eseményei világosan rámutattak arra, hogy az ország megfeneklett.

Orbán Viktor gyakorlatilag felhagyott a kormányzással, egyedül saját hatalmához ragaszkodik görcsösen, ezért nincsenek érdemi intézkedések, a kabinet folyamatosan magyarázkodik és gyűlöletkeltő kampányt indított az adófizetők pénzéből, amelyet oktatásra és egészségügyre kellene költeni

- mondta.

Az ellenzéki pártok eközben egymással vannak elfoglalva, nem az érdemi problémákról, a választók számára fontos témákról beszélnek. Az LMP azonban határozottan és elkötelezetten arra törekszik, hogy megállítsa a gyűlöletkeltést és visszaadja a politikát a magyar embereknek – hangoztatta a politikus.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Az nlmp meg az ellenzékkel van elfoglalva.
Hasonlóan,mint Béla 333 féle szimpatizánsok.
Na ebből nagy győzelem.(kac-kac)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A gyűlöletkeltés megállítása nagy meló lesz, hiszen nemcsak a Fidesz űzi ezt, hanem a magát "demokratikus"-nak hazudó DK-s ellenzéki csapat is!
Jó lenne, ha ennek ellenére sikerülne nekik!
kulabombaafityiszre
Az nlmp meg az ellenzékkel van elfoglalva.
Hasonlóan,mint Béla 333 féle szimpatizánsok.
Na ebből nagy győzelem.(kac-kac)
Béla333
@kulabombaafityiszre: 14.05
Nem én idéztem be itt egy másik cikkben valami poloska blogtól, mintha Szél olyat mondott volna, hogy a választók idióták.
Lehet hogy szerinted ezt szó nélkül kellene hagyni, de én meg úgy gondolom, hogy a DK-sok ilyen aljas provokációira meg kell írni a választ.
Az elmúlt fél évben sem az LMP volt az, aki pártszavazást is tartott annak bizonyságára, hogy őket szeretik a párttagok és utálják Botkát!
A DK és az MSZP marakodása volt a legfőbb dolga a két pártnak és a tagjainak.
Az LMP hangsúlyozottan nem akar részt venni az ellenzék minősítésében, ők a saját programjukat, terveiket mondják, nagyon helyesen.
bencemacska
"Az ellenzéki pártok eközben egymással vannak elfoglalva, nem az érdemi problémákról, a választók számára fontos témákról beszélnek. Az LMP azonban határozottan és elkötelezetten arra törekszik, hogy megállítsa a gyűlöletkeltést és visszaadja a politikát a magyar embereknek - hangoztatta a politikus."
Vs:
"Az LMP hangsúlyozottan nem akar részt venni az ellenzék minősítésében, ők a saját programjukat, terveiket mondják, nagyon helyesen."
nemfideszes
@Béla333: Az LMP-nek, különösen Schiffer Bandikának 2010 előtt nem kis szerepe volt a jelenlegi ellenzék ekézésében (lásd pl. Sukoró). De ha jól emlékszem még a csuti patkány védelmét is ellátta anno. Ő is, mint a legtöbb politikus egy kis "gyurcsányozással" akarta növelni népszerűségét, és azzal elősegíteni a politikai előmenetelét... gyerekes kirohanásairól már nem is beszélve...
Azt még valahol megértem, hogy a korábban kormányzó erőkkel nem akarnak összefogni, de a többi kis párttal miért is nem? Bandika és Bernike kicsit el vannak szállva maguktól...
A különutas politika már 2010 és 2014 között sem igazán jött be, ha a szavazatok számát tekintjük….
„LMP hangsúlyozottan nem akar részt venni az ellenzék minősítésében…” ehhez képest Bernike most is „minősít”…
Azt azért elárulhatnád, hogy a 250-300 ezres támogatottságú párt, mindenféle együttműködést és összefogást megtagadva, hogy is akarja leváltani a 2 milliós támogatottságú csuti maffiát?
Nessy
@bencemacska: Azt már régen mondta! nem csoda, hogy "közelít" Orbánhoz. Feledékenységben, dajkamesében, önbizalomban biztos!
Béla333
@nemfideszes: 17.05
Az LMP 2010-ben alakult, ha jól emlékszem, ez előtti dolgokért ne őket szidd!
Szerintem Schiffer mindig is a szabadságjogokért, az igazságosságért, az ország előrejutásáért küzdött. Akkor is, amikor az akkori állam túlkapásaival szemben mint a TASZ jogásza védte Orbánt (de védte Bácsfi Dianát, vagy Thürmer Gyulát is) vagy éppen hatalommal való visszélés gyanúja miatt feljelentette Gyurcsányt Sukorói beruházás kiemeltté való átminősítése miatt.
Én egyetértek velük abban, hogy az elmúlt 30 évben hatalomban, döntési helyzetben levő politikusokkal addig nem akarnak semmiféle szövetséget, amíg azok nem tisztázzák a szerepüket az akkori disznóságokban.
Ha belegondolsz, a magánéletedben lehet hogy nagyobb elvárásaid lennének bárkivel szemben, akivel szorosabb szövetségre akarnál lépni! Mivel ilyen tisztázás nem történt, nyilván nem érzik úgy, hogy bármit is tisztázniuk kellene, mert itt minden rendben volt, ezért ők meg úgy gondolják, hogy akkor elég az, ha Gémesiékkel fognak csak össze!
Én becsülöm őket a következetességükért, hogy nem adják el a lelküket, mert így nem tudják besározni őket!
Leváltani meg úgy akarják a Fideszt, hogy legyen egy olyan hitelességük, ami a Fidesz elzargatása után elég lesz arra, hogy nem tudja ez a mocsok banda kikezdeni őket,
Remélem mind többen értékelik ezt és támogatni fogják őket ebbéli küzdelmükben!
Béla333
@bencemacska: 14.36
Alany-állítmány rendben van?
Ne a mondandója lényegét nézd, inkább ollózz össze mondatokat, aztán szőrözd ki őket szóról, szóra.
Biztos lesz sikerélményed, fogsz még találni ilyeneket!
De ha visszanézed mondjuk az elmúlt 1 hét történéseit, akkor az LMP volt az, aki kioktató módon oktatta az MSZP-t/Botkát? Ja? Nem, az a DK volt!
Szél Bernadett többször is mondta, hogy nem akarja minősíteni egy másik párt belügyét, talán adjunk időt nekik, hogy rendezzék a soraikat.
Fel nem foghatom, hogy miért kötsz, köttök bele SZél Bernadett/LMP minden megszólalásába?!
Ki van adva a karaktergyilkosság megindítása?
Mert akkor úgy értem!
bencemacska
@Béla333: Hozz ide egy mondatomat, amivel belekötöttem Szélbe, vagy az LMP-be!!!
A te mondandódba kötöttem bele, mert túl disszonáns.
Hidd el többet ártassz a kedvenc pártodnak, mint mi bírálók együttvéve!
Béla333
@bencemacska: 18.18
Elhiszem, de akkor sem hagyom hogy igaztalanul mocskoljátok őket.
Ha többségében korrekt viszony lenne kis hazánkban, nem is kezdtem volna el kommentelni!
De itt az a divat, hogy okkal-ok nélkül a DK-val szimpatizálók (mondhatnám úgy is, hogy a DK-s gondolkodni képtelen fanatikusai) egymást biztatva és támogatva mennek le bunkóba és mindenkire "lőnek", aki nem Gyurcsány fan!
De nincs ezzel gond, hiszen így mindenki láthatja, ha akarja, hogy ugyan olyanok (te is?!) mint a Fideszes fanatikusok: amit a párt képvisel azt vakon, gondolkodás és főleg kritika nélkül végrehajtják!
A szent cél: Gyurcsány újabb miniszterelnöksége, vagy esetleg a bűntetlensége miatt!
Hidd el: többet ártasz az országnak, a zsákutcából való kilábalásnak ezzel a stílussal, ezzel a folyamatos mocskolódással mint amit el tudsz képzelni!
Lelketek rajta!
bencemacska
@Béla333: ma, 18:44
"Hidd el: többet ártasz az országnak, a zsákutcából való kilábalásnak ezzel a stílussal, ezzel a folyamatos mocskolódással mint amit el tudsz képzelni!"
Kit mocskoltam és mikor?
Bizonyítékot kérek!!!
Béla333
@bencemacska: 18.49
Korrektnek gondolod a hozzáállásodat mondjuk az LMP-hez vagy Szél Bernadetthez?
Nem őrizgetem a hozzászólásaidat, de az emúlt 1-2 évben ha nem is szélsőségesen, de elfogult, rosszindulatú vagy velük.
Hogy velem szemben is, az már szóra sem érdemes!
bencemacska
@Béla333: Idézetet kértem, nem magyarázatot!
Nem ismered a keresőt?
Ha valamit nem tudsz bizonyítani, csak mondod, akkor rágalmazol.
Felhívom szíves figyelmedet, hogy a törvény nem ismerete nem mentesít a büntetés alól.
A beírásaim alapján észrevehetted volna, hogy sokkal többet tudok az LMP-ről , mint te. Sokkal több rendezvényükön vettem részt, mint ahányról te hallottál!
Valamikor tényleg elhittem , hogy zöld párt lesznek. Amióta megismertem őket nem érdekelnek, semleges vagyok!!!
Idegesíteni csak a te beírásaid tudnak.
Próbáld megjegyezni: az LMP 2009-ben alakult, Berni 2010-ben lépett be, 2011-ben lett a választmány szóvivője, 2012-ben lett országgyűlési képviselő. 2014-ben a lista második helyéről jutott be a parlamentbe!
És hol van most Ertsey Katalin, az LMP egyik ikonja?
Béla333
@bencemacska: 19.17
Nem érsz annyit, hogy én most nekiálljak visszakeresni, hogy melyik hírnél voltál elfogult, hol voltál rosszindulatú, hol meg kimondottan gonosz!
Azt minek nevezed hogy az eddigi párbeszédünket te humorosnak gondolva egy másik hírnél úgy adod elő, mintha én epét hánynék rád?
Peller Anikó
@bencemacska: 19:49, ez teljesen belehülyült az általa politizálásnak vélt hazugsághalmazába. Neki mindenki dékás aki nem elemes. Cserélj már magadban elemet bálacica, mert úgy tűnik felakadt nálad a tű. Tütűű.
Béla333
"Állok egy helyben, mint a cövek, és ehhez a ponthoz képest személyválogatás nélkül igyekszem megítélni a konkrét jelenségeket, magamra zúdítva a szerepzavarba került imádók forró gyűlöletét is. Sok vitám volt saját olvasótáborunk Gyurcsány-imádóival is, könyörögvén nekik, hogy ne emberben bízzanak, hanem az igazságban, és az embert az igazsághoz mérjék minden esetben. Ne legyenek elvakultak, ne legyenek bálványimádók, mert ezzel ártanak legtöbbet annak, akit bálványoznak. Politikusból nem szabad celebet csinálni, mert az életveszélyes. Rá nézve is. Mindig nevetségesnek tartottam azokat a véleményeket, amikor az “ellenséghez pártolással” vádoltak meg, mert kritizálni mertem a bálványt, s ennél már csak az nevetségesebb, amikor azt olvasom némely bálványimádótól, hogy megváltoztam előnyömre, mert valamiben egyetértettem az imádott személlyel. Azt nem tudják elképzelni, hogy én nem változom, azonos értékrenddel ítélek, és ennek az értékrendnek néha megfelel, néha nem felel meg egy konkrét helyzet.
A köztünk levő különbség abban áll, hogy én a rosszra azt mondom, hogy rossz, és azért érdemes odafigyelni arra, mert a jóra viszont azt mondom, hogy jó. Ők viszont a rosszra és a jóra egyaránt azt mondják, hogy jó. Ezért a véleményük egy fabatkát nem ér."
nepszava.com/2013/09/velemeny/bartus-laszlo-megint-a-gyurcsany.html
Béla333
Tükör a mocskolódó DK-s fanatikusoknak!: (bár ők ezt nem látják, nem olvasság, nem gondolják át, de talán mindenki más elgondolkodik ezen!):

"Gyurcsány igazi arca akkor nyilvánul majd meg, amikor megjelenik egy olyan hiteles ember ezen az oldalon, akinek tömegbefolyása lesz. Akkor kell majd megnézni, micsoda élet-halál küzdelmet indít ellene a DK elnöke. Orbán nem zavarja annyira, mert az ő kiszemelt pozícióját nem Orbán veszélyezteti. Mindenesetre az sokat elárul, hogy a fanatikus tábor nem nő, az Orbán-rendszert ellenzők tömegei nem állnak mellé, és párt nélkül vannak. A magyar azért nem lázad, mert nem látja, hogy a lázadása után mi jönne. Gyurcsány és a DK nem alternatíva számára. És ezt jól látja."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html
Yoda69
Kedves Berni,
Az ellenzek azert van egymassal elfoglalva mert szeretnenek megegyezni es egyutt levaltani orban mafia allamat. Ugyanis erre csak igy van esely. Ti csak beszeltek a politizalastol de nem teszitek azt. Mi haszna a nagy szavaknak ha orban a helyen marad ? To csak azzal vagytok elfoglalva ha szerenyen is de bejussatok a parlamentbe. Ezert nem targyaltok senkivel mert feltek a szavazat veszrestol. Mint a Bela333-ak akik sosem ertik meg mi a celja kovetkezo valasztasnak es miert kell az osszefogas.
Yoda69
@Béla333: Ez csak egy velemeny kozel 3 evvel ezelottrol.
Mindenkinek lehet velemenye meg ha az why baromsag is.
Béla333
@Yoda69: 03.45
Valóban, mindenki azt mond, amit akar!
Csak azt az egyet áruld el nekem, hogy ha az LMP-nek valóban az lenne a célja, amit írsz: "To csak azzal vagytok elfoglalva ha szerényen is de bejussatok a parlamentbe." akkor miért nem borulnak össze a többiekkel egy szerény, de biztos Parlamenti helyért cserében?
Szerintem meg nem akarják magukat besározni a korábbi évtizedek politikusi korrupciójában besározódott pártokkal, politikusokkal.
Hiszen ha összeállnának velük, akkor a jövő héten te kérdeznéd meg (vagy a Fidesz) azt, hogy akkor mi szükség van rájuk, ha ugyanolyanok, mint az eddigi pártok/politikusok?
Szerintem jó ez az út, amit az LMP jár! Így a hitelességüket nem veszítik el.
Remélem értékelik ezt a választók!
Yoda69
@Béla333: Valoszinu azert meg 5% folott mozog, igy bejutnak onalloan is. Viszont kormanyvaltast valojaban nem akarnak, csak folyamatosan szaj karateznak.
peterkelemen
Nevetséges ez a nő. Kormányra kerülése esetén. Pár százalékos törpepárt. Miről beszél ez? Itt egyetlen esélye van az embereknek, akik ezt az aljas kormányt leakarják váltani, hogy a Jobbikra adjuk a szavazatunkat. Mást nem tehetünk illetve leadhatnánk ezekre a törpepártokra is, de azzal tlajdonképpen Orbánt támogatnánk.
Yoda69
@peterkelemen: A jobbik is 10-15% kozott ingadozik. Egymaga nem fogja tudni levaltani orbant.
Csak az osszefogas segithet, aminek a jobbik is reszese kell legyen.
picike1
csak sugom nem kell nő a hatalomhoz !! ebben sokan egyettértenek .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.