Az LMP integráló erőként akar fellépni és irányváltást elérni a politikusok és a választók közötti bizalom újjáépítésével.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
Szóval..., szélike úgy akar bizalmat teremteni a politikusok és a választok között, hogy le idiótázza a potenciális választókat? - csak úgy a székelyekkel foglakozik ahelyett, hogy a magyarországi magyarokat győzné meg? - ilyen hozzáállással nem fog választást nyerni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Ha már ilyen békésen kibeszéltek, akkor azt is tegyétek már hozzá, hogy amit anka igazságnak gondol, miszerint, hogy Szél Bernadett leidiótázta volna a szavazókat, az egy ordas hazugság.
Erre bizonyítékot nem tud mutatni! Ha ezt a mocskosságot szóvá teszem, akkor mit mondtok rólam, az meg nem érdekel, az aljas dolgot akkor is anka és legelőször Karma követte el.
Aztán nyugodtan röhigcsélj!
Béla333
Ja és még egy: ha ilyen g@ci hívei vannak a DK-nak, szándékosan hazudnak, elferdítik a tényeket, képtelenek beismerni az igazságot, azt ekézik aki ezerszer különb, mint az általuk istenített párvezető,, akkor ne csodálkozzanak azon, ha közutálatnak örvendenek és az erkölcsi és értelmi képességeiket a Fidesz fanatikusaihoz, a savas bácsi félékhez hasonlítják!
Csizmás Kond
Ezek a választások előtti sziporkázó és méregdrága szólamok árából kis odaadással évekig nyugisan eléldegélhetnének az ilyen amúgyis vesztes csoportosulások.
Béla333
Nagy a fosás a maffia "ezen" oldalán azért, hogy eltűnhet 2018-ban az MSZP!
Ugyanis ha újak jönnek a helyükre, esetleg még kormányt is alakíthatnának, akkor borul a Fidesszel kötött háttér maffia szövetség. Most hallottam a Naplóban, hogy még Csintalan is félretenné az állítólagos ellenszenvét Gyurcsánnyal szemben és mindent megtenne a jelek szerint, hogy maradjon fent az MSZP és velük együtt az eddigi politikusi bűncselekmények eltitkolásának a rendszere, a politikusi maffia!
Remélem az MSZP nem kerül be '18-ban, és kiesik velük együtt a DK-t is!
Nagy haladás lenne a demokrácia visszaállítása, az élhető ország kialakítása szempontjából ha a Fidesz mellett ezeket is el tudnánk zargatni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.