„Azt gondolom, hogy az emberiességességünkről, a humanitásról nem lehet lemondani, de csak akkor tudjuk gyakorolni, ha olyan helyzetben vagyunk, hogy ezt gyakoroljuk” – mondta Németh Szilárd vasárnapi sajtótájékoztatóján az Őcsényi eseményekre vonatkozó kérdésre válaszolva. A rezsibiztos leszögezte, hogy a menekültek ügyét és az illegális bevándorlás ügyét „mi sosem mostuk össze, ezt Brüsszelben mossák össze”. Újra elmondta, hogy provokációnak tartja az Őcsényben történteket, mind az üdültetés megszervezését, mind pedig azt, ami utána történt. „Nem hiszek abban, hogy ott emberek szaladgáltak és szurkáltak kifelé mindenféle gumikat meg minden” – fogalmazott. Hozzátette, hogy a kormány az emberiességet elég magas szinten gyakorolja, csak meg kell nézni, hogy Magyarország hogy oltalmazza a menekülteket. „Aki a menekültügyi eljáráson átesik Magyarországon, legyen az gyermek, legyen az családos, legyen az egyedül érkező, legyen az asszony, legyen az férfiember, velük szemben a...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
Hát elég magas szinten gyakorolta a qrmány az embertelenséget! - és mint mindennek meglett az eredménye..., és mi lesz még ez után?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Olyan emberiesek ezek, hogy MÉG MAGUKTÓL IS MEGRETTENTEK, mert a 1013-ban meghozott kormányhatározatuk nem merik élesíteni voksvesztés miatt csak 2019-ben, ha még AKKOR IS NYOMHATJÁK A SÓDERT!!!
.
------ Ismét elhalasztja a kormány a szociális temetés bevezetését
hvg.hu/gazdasag/20160504_szocialis_tem...
.
Amelynek az a lényege, hogy az édesanya, ha szegény sorsú ELTEMETHETI A GYERMEKÉT, és fordítva!
.
Erről volt, lesz szó a gyászoló családot illetően 2019.től
.
.www.jogiforum.hu/hirek/30324
.
(...) Szociális temetésnél a hozzátartozót nem terhelik költségek, az állam ingyenesen biztosít sírhelyet és koporsót vagy urnát, gondoskodik a holttest hűtéséről, szállításáról. A hozzátartozó azt vállalja, hogy ő vagy akit felkért, közreműködik az elhunyt temetésre való előkészítésében (mosdatásában, felöltöztetésében), a sír kiásásában és visszahantolásában, a koporsó vagy az urna szállításában a temetőn belül, továbbá a sírba helyezésben vagy az urnaelhelyezésben. Ha a haláleset kórházban történt, vagy az elhunytat felboncolták, az intézmény készíti elő a holttestet a temetésre.
.
Egymilliárdot hagyva a gyászoló családnál!!! Ördögi!!!
.
AZ EMBERIESSÉGÜKRŐL ENNYI héj fej bej!!!
Nessy
@bencemacska: A meztelencsigák már fogalmazzák a petíciót, melyben kikérik maguknak az összehasonlítást ! :-))
bencemacska
@Nessy: ma, 16:06
Jó, velem lehet alkudni.
Legyen hámozott giliszta gerincű lény!-:))))
Nessy
@bencemacska: Egyezzünk ki egy egysejtüben. :-))
CsipkeRózsa
@bencemacska: A giliszta nagyon hasznos élőlény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.