A külföldi vendégelőadó azokról a családmodellekről is beszélt, amelyek a szexuális és nemi kisebbségeket jellemzik. Az esetről hírt adó Szemlélek blog úgy fogalmaz, hogy először megfagyott a levegő, majd bekiabálások zavarták meg a szervezet 30 éves fennállása alkalmából rendezett eseményt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
Nyugat-Ázsiában már csak ez a szokás
namihami
Talán nem az a baj, hogy ahányszor az asszony mellé dobja a pizsamát, annyiszor fog a pária szülni. Ez az ő privát ügyük lenne. A gond akkor van. amikor egy család képtelen felmérni azt az anyagi helyzetét, hogy hány gyereket képes normális módon eltartani, felnevelni. Nem az a normális családmodell, ahol a gyereknek egy tábla csoki a karácsonyi ajándék, mert a szülő, még az állami (értsd adófizetők) támogatása mellett se tud normális életet biztosítani a számukra.
A beszédről annyit: igen, volt benne provokáció, de nem a téma, hanem a beszéd elmondásának és főleg a hallgatóság hozzáállásának szintje miatt. Komolyan gondolta a beszélő, hogy egy ilyen szellemi beállítottságú hallgatóság előtt pont ezt mondja el? Hiszen a mentalitásuk döntően más. Ami lehet vallási vagy szimplán műveletlenségi. Nem hiszem hogy egy ilyen élet a gyereknek jó lenne. Mert ez a gyökér úgyse tudja felmérni, hogy a gyerek, látva a többiek életszinvonalát, milyen traumákkal éli túl már az iskoláit is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.