Nagy Bandó András bravúr-etűdben mutatja meg, mi is, ki is az a Bayer Zsolt. A Bandó-féle hangszerelésben az összes szólót Bayer játsza, ezzel... Egy nagy magyar író gondolatai szerteágazóak. Honfitársairól, a magyar nemzet bármely fiáról képes visszafogottan és szeretetteljesen írni. Ilyen vagyok én is, a nagy magyar író. 2006-ban egy ország zengte márványba véshető szavaimat: Bárki, aki ebben az országban elgázol egy cigánygyereket, akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni. Cigánygyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba. Egy nagy magyar író keresztény érzelmű, és mindent megtesz azért, hogy ezt bizonyítsa ország és világ előtt. Mint keresztény, sem szívében nem érez gyűlöletet, sem agyában nem gondol a gyűlöletre, minden szavát a szeretet jegyében vési papírra. Ilyen vagyok én is, ilyen voltam 2008-ban is, amikor szeretettel beszéltem az indok-zsidókról, meg az antiszemitizmusról: 1967-ben a pesti zsidó újságírók még Izraelt gyalázták. Ugyanezek a...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szegyellem, hogy a mai Magyarorszagon egy ilyen szennylada ironak, ujsagironak mondhatja magat, egy Petofi, Arany, Jokai, Vorosmarty, Kolcsey, Karinthy, Ady , - es meg sorolhatnam a kivalosagokat - orokosekent...
Es egy ilyen sejthalmaz meg mukodhet es haboritatlanul uszithat magyart a magyar ellen...:o(((
Pálinkás Pál
@karma1: "Cigánygyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba." ..Ennek melyik részével nem értesz egyet???És ha van ilyen,akkor azt megbeszélnéd Szögi tanár úr családjával is???
nemkati
Eddig is tudott volt, hogy Bayer undorító senki, de így összeszedve nagyon ütős. Az meg ezek után természetes, hogy hozzá megszólalásig hasonlók lovagkeresztet adnak ennek a végterméknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.