Segítségért fordult hozzánk családja nevében Demeter Lajosné. Az asszony állítása szerint mindössze két hónap lakbérhátralék miatt akarja utcára tenni őket az IKV. Utánajártunk, és kiderült, a család évek óta gondot okoz az egész lakóközösségnek.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
nem a fajtájukkal van a baj, sokkal inkább a fajtára jellemző viselkedéssel. És csak szaporodnak, mint a rákos sejtburjánzás...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Csizmás Kond: Elhiszem,hogy bonyolultnak tartod. Sajnos soha nem oltam írói képességekkel felruházva. A lényeg,hogy régen mindenki kapott lakást vagy pénzt ha be volt jelentkezve. Legtöbben már két évvel korábban tudták,hogy kb mikor kell menniük,így volt idő még a nem rokonoknak is bejelentkezni. Szó szerint megvették a bejelentkezési lapokat potom pénzért. A tanácsházán nem volt adatbázis,hogy egy lakásban kik és milyen jogon laknak. Ott előtte cigánykodtak. Ez lett volna az írásom lényege,csak azt nem tudom a mi utcánkból hányan tették ezt,mivel én jóval hamarabb elkerültem onnan
Csizmás Kond
@cikicakk55: A lebontásra ítélt lakásokba a határozat után nem engedtek beköltözni senkit, se rokont sem idegent. ...mert volt adatbázis...már ferencjóska idejéből.
cikicakk55
@Csizmás Kond: Fogalmam sincs az az adatbázis mikor készült,de a panelprogram 1969-ben indult.Akkor kezdték el Tarján telep szanálását.Ebben egész biztos vagyok,mert abban az évben végeztem a 8.osztályt és mint úttörők,mentünk segíteni az időseknek a szanálás előtt pakolni.Az én nevelő szüleim is akkoriban kapták meg a apapírt,hogy az elkövetkező 10 éven belül a ház szanálásra kerül. Mivel mi a Rókusi városrészben laktunk,az volt a második városrész,így felénk még bőven volt idő eldönteni mit akarnak,pénzt vagy lakást.na akkoriban indult meg a rokonok,ismerősök bejelentkezése a környéki magánházakba. Én mint 14 éves gyerek nem foglalkoztam vele,ráadásul fél év múlva már állami gondozott voltam újra,így nem tudom felénk mi lett a vége.A gyerekkori barátnőmmel találkoztam a 97-ben és Ő mesélte el,hogy akkor a bátyja, a sógornőjének a testvére és egy Mórahalmi ismerős is bejelentkezett hozzájuk.Mindenki kapott külön lakást az biztos.Ha volt is valami adat az ingatlanok használóiról,akkor meg a megvesztegetés volt a módszer,de megérte biztos,hisz egy akkor új panel lakás rengeteget ért.Azt tudom,hogy az én nevelő szüleim ketten voltak a házban és egy 1,5 szobás lakást kaptak,amit a haláluk után az akkor már Önkormányzat vissza vett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.