Emlékezetes húsvéti akciója után szombaton ismét ételt osztott a Blaha Lujza téren a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Majd az mondja erre az illetékes, hogy ráértek és azért álldogáltak a szegény emberek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@papa.49: Az Elsétálási Jog nem azt jelenti hogy a banknak adod azt a házat amelyiken még több a tartozás mint amennyit ér az ingatlan? Ez oké, de akkor hova megy a volt adós? Mert gondolom ez nem arról szólna hogy a lakás a banké de a volt adós haszonélvezeti jogot kap rá élete végéig.
papa.49
@division: Ezt nem jól tudod a bank mielőtt a kölcsönt folyósítja pontosan felértékelteti az ingatlant töviről, hegyire az értékbecslő megállapítja az ingatlan értékét a bank jó eseteben az érték felét de legtöbbször csak harmadát adja kölcsönként, és erre még számol kamatot meg egyéb költségeket is... Tehát ha bedől a hitel a bank értékesíti az ingatlant és nem éri kár, a bedőlt hiteles meg saját magának kell gondoskodni a lakhatásáról ENNYI !!!
Szerinted miért lenne felelős az adós ha az ingatlan nem ér annyit amennyit megállapított róla egy értékbecslő ???
namihami
@division:Bocs, hogy a csapos közbeszól. de...
Állandóan azt halljuk, hogy az a szemét bank így meg úgy. Na kérem, azért egy nagyon fontos dologról illene nem megfeledkezni. A banknak, úgy cuzámmen, nincs pénze. Pénze a BETÉTESnek van, aki oda beteszi a saját pénzét, amit a bank, haszon reményében ad ki. Vajon mit szólnál, ha a betett pénzed után, amikor fel akarnád venni, közölné a bankod, hogy a másik nem törlesztett? Én őrjöngenék. Gondolom, Te is.
Az, hogy egy valuta elszáll-e vagy sem, erre a legjobb közgazdász se teheti le a nagyesküt. Ha nekem van a megélhetésem feletti célra 100.000 ft-om, akkor egy max. 45.000-50.000-es törlesztőrészletű hitelbe vágok bele, mert ki tudja mi lehet még.
Ezek az emberek (tisztelet a kivételnek) beleugrottak egy olyan gödörbe, aminek nem látták az alját. Szerinted a banknak mit kéne tenni? Elengedni a betétesek pénzét? Akkor a korrekt fizető döntené rá a kaput.
Ez mindenhogy sz@r ügy, de szerződési fegyelemnek is kell lennie, különben mindenki azt csinálhat, amit akar.
division
@namihami: Egyetértek minden szavaddal, nem tudom ezt miért nekem írtad:-) Aki adósságba keveredett az fizesse a rá eső részt, ez természetes. Valóban beleugrottak sokan, voltak akik ész nélkül, nem gondolva abba bele hogy lényegében vettek egy házat a banknak amit majd 25 év alatt fognak kifizetni. Szerintem belegondolni is szörnyű, 25 év...Honnan tudja azt bárki is mi lesz vele addig? Ilyen téren jobbak a bérlakások, mert ott addig laksz ameddig akarsz vagy tudsz, utána mész tovább, nyugaton eléggé elterjedt ez a szemlélet. A mai banki kamatok mellett meg nem igazán ott tartom a pénzem, vagy ha igen nem egy sima kamatozásún. Kockázat nélkül nincs pénz:-)
namihami
@division: @papa.49: Tulajdonképpen egyikőtöknek se vagy mindkettőtöknek írtam. A nick pedig csak arra kellett, hogy csatlakozzak hozzátok.
Se ide-se oda, kizárólag vélemény.
division
@namihami: Oké:-) Jó meglátás egyébként teljes mértékben mint írtam is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.