Minél többen kell közösen tiszteletünket tennünk 1956 emléke előtt, hogy együtt ünnepeljük hőseinket – mondta a Fidesz szóvivője újságíróknak hétfőn Budapesten.

A Fidesz közös ünneplésre buzdít 23-án
A 2016-os ünnepség – fotó: Youtube

Puskás Imre emlékeztetett: Orbán Viktor miniszterelnök október 23-án 15 órakor mond beszédet a Terror Háza Múzeum előtt.

Az 1956-os forradalom "nem először bizonyította a történelem során, hogy a magyar a szabadság népe és megküzd az igazságért még akkor is, ha az nem mindig a legegyszerűbb út" – fogalmazott.

Mint mondta, jó lenne, "ha hőseink előtt minél többen tisztelegnénk október 23-án", és megemlékeznénk arról, hogy akkor nagyon sokan áldozták az életüket a mai szabadságunkért.

A Fidesz szóvivője kiemelte: az egyik legfontosabb nemzeti ünnepünkkel kapcsolatban mindig különös jelentősége van annak, hogy "a nemzet az egységét, a történelmi esemény melletti kiállását" tudja azzal megmutatni, hogy az ünnepi alkalommal sokan összejönnek és kifejezik szabadságvágyukat, a szabadság melletti elköltekezettségüket. Ez kifejezi azt is, hogy ez a fajta szabadságvágy és elkötelezettség nemcsak "valamikor a történelemben nyilvánult meg", hanem a mai magyarokra, a mai Magyarországra is igaz – mutatott rá.

Úgy vélte, ezért "igazán felemelő, ha ezt az ünnepet közösen, együtt töltjük", és remélhetőleg ez október 23-án így lesz a Terror Háza Múzeum előtt.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Mit ünnepeljek közösen egy szarházi Putyin-csicskával,,és körösztyénszájszagú nyaloncaival ??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Veletek közösen ünnepelni ???
Nekem október 23. addig is ünnep volt amíg nektek ellenforradalom, a keresztapám ott halt meg a Kossuth téren, GYILKOSOK LESZÁRMAZOTTAIVAL NEM TUDOK ÜNNEPELNI TETVESEK !!!
bakegya
@quadrocopter: jaj bizony a MA-RISKA!-kiteheti a fityiSS kirakatba az orbán.
Clavigo
Vazzzze,,Putyin lesz a díszvendég ???
Nessy
Azokkal ünnepelni, akik most nyújtják át ezüst tálcán az országot Putyinnak, több generációt eladósítva Paks II. révén??
1956-ban október 25.-én nem ezért hasaltam a golyózáporban!
Ünnepeljenek veletek, akik már háromszor végig mentek a "damaszkuszi úton"! A köpönyeg forgatók, a megvásárolt vazallusok!
a helység kalapácsa
Mindenki "jókívánságát" csokorba gyűjtve, és egy szóban összefoglalva a lényeget:

Ünnepeljen veletek közösen a HALÁL - ti alattomosan ostoba aljasok!

Az egész EU-ban a magyar a leggyökerebb nép. (A verzió)
Az egész EU-ban nincs még egy olyan gyökér nép, mint a magyar. (B verzió)
Az utolsók vagyunk, az utolsókká lettünk, és ahogy egyre inkább kimaradunk mindenből, még az utolsóknál is utolsóbbak leszünk - köszönhetően az EGY UTOLSÓ GAZEMBER ORBÁNNAK ÉS A KŐBUNKÓ SISEREHADÁNAK, AKIK KISZOLGÁLJÁK EZT A MOCSKOS RENDSZERT !.
Ti nagyon harcos, agyilag és lelkileg baltával faragott primitív seggfejek, milyen érzés 27-ből 27.-nek lenni?
Majd amikor rád mutatnak a többiek - bármennyire is igyekszel idomulni, mert elég egy apró hiba, hogy kibújjon a szög a zsákból -, rájössz, hogy mennyire egy NAGY senki vagy ebben a történetben.

SZÁNALMASAK VAGYTOK, TI OSTOBA PRIMITÍV ÁLLATOK!

www.youtube.com/watch?v=u3Cl6iZF0ZE&list=RDu3Cl6iZF0ZE

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok