„A sátán/Soros-terv ellen küzdeni keresztény kötelesség” című napirend előtti felszólalásával hívta fel magára a figyelmet a KDNP-s Aradszki András. Most interjúban fejthette ki, hogy is van ez.

A beszédében arról értekezett, hogy a sátán legnagyobb és egyben végső csapása a családok elleni támadás lesz. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy a rózsafüzér a legerősebb fegyver a gonosz ellen, és képes a történelem megváltoztatására, amit Soros György is meg fog tapasztalni.

A KDNP-s politikus elmagyarázta, miről is beszélt: nem Soros a sátán, hanem a terve

Fotó: youtube

A képviselő a parlamenti folyosón beszélt a 24.hu-nak arról, hogy nem számított ekkora felzúdulásra felszólalása után, ráadásul félre is értették.

„Nem, nem, Soros nem egyezik meg a Sátánnal. Soros szabad ember. Szabadon gondolkodó ember. Szabad választási lehetősége van. Ezt tartom. (…)Szerintem pontosan tudom, hogy mit lehet mondani és mit nem, nem tettem egyenlőséget Soros és a Sátán közé.”

A KDNP-s politikus elmagyarázta, miről is beszélt: nem Soros a sátán, hanem a terve

(Fotó: YouTube/444.hu)

Szerinte a Soros-terv a sátáni, vannak olyan irányok elképzelések, amelyek alapvetően szembemennek azzal az eddigi világrenddel, amiben a keresztény ember gondolkodik. „A Sátán ellentmond a világ rendjének, ezt akarja fölforgatni. Lehet persze azt is mondani, hogy filantróp, emberbaráti megoldásokat javasol Soros György, lásd, évi egymillió illegális bevándorló letelepítése, de én ebben nem hiszek.”

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Zárjuk rövidre ezt a magyarázkodást! Aradszki Te egy seggnyaló idióta vagy! Ez legalább félreérthetetlen mindenki számára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.