A Médiatanács vezetője, aki gyakorlatilag nem áll szóba a sajtóval, most kénytelen volt válaszolni, és elárulta, miért hagyják, hogy Mészáros Lőrinc és Andy Vajna bekebelezze a magyar médiapiacot. Mint ismert, David Kostelancik amerikai ügyvivő kedden „a magyar sajtószabadság aggasztó állapotáról” és a kormány ezzel kapcsolatos felelősségéről beszélt a Magyar Újságírók Országos Szövetségének rendezvényén. Azt mondta, a kormány szövetségesei fokozatosan átvették az ellenőrzést és a befolyást a médiapiac felett, méghozzá „anélkül, hogy a monopóliumok létrejöttét megakadályozni hivatott szabályozó testület kifogást emelt volna ez ellen”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Félműveltség esete a butasággal

Lézer Jankó szellemeskedni szeretett volna

Mint ismert a minap „David Kostelancik amerikai ügyvivő a magyar sajtószabadság aggasztó állapotáról és a kormány ezzel kapcsolatos felelősségéről beszélt a Magyar Újságírók Országos Szövetségének rendezvényén.”.
Aminek következményeként azonnal berendelték külgarázdáékhoz mondván ezzel „az ügyvivő a rossz emlékű goodfriendi hagyomány útjára lépett”.
Ami drága jó főminiszterünk sem ment el a dolog mellett szó nélkül tegnapi Kormányinfó névre hallgató szóhasmenése során: „Azt kell mondanom, hogy az amerikai ügyvivő a Tücsök és Bogár rovatba tartozó zöldségeket beszélt a magyar sajtóviszonyokat illetően”!
Nos ez elég baromságnak tűnik már magában is, de ha hozzátesszük, hogy az a bizonyos rovat: „a Szeszélyes évszakokból a Tücsök és bogár rovaton egy ország hahotázott éveken át, hiszen nem volt olyan sajtóhiba, amelyet Peterdi Pál észre ne vett volna, és ki ne figurázott volna”!
Igen miniszter úr abban a rovatban, ahogy az ügyvivő hozzászólásában is a magyar média baromságairól volt szó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.