Pécs sokkal többre érdemes városa manapság gyakran kerül a hírekbe, mint a Fidesz célvárosa. Hol a Zsolnay-mizéria okán, hol a képviselőtestület viselt dolgaival kapcsolatban derülnek ki felemás hírek. Most újabb lódításra derült fény.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mondja egy olyan szarzsák aki a pártközpontban volt ,,munkatárs,, !!!
Na ettől már hányni kell sugárban !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Mondja egy olyan szarzsák aki a pártközpontban volt ,,munkatárs,, !!!
Na ettől már hányni kell sugárban !!!
glorianna
"Tetszik", ahogy a maiak a teljesítményhez viszonyulnak. Mindenféle politikai szerepvállalástól függetlenül Doktor Sándor és Vilt Tibor szakmai teljesítménye külön-külön is kb. 100x több, mint a város jelenlegi vezetőié összesen.
CsipkeRózsa
Hogy tehettek szobrot szemétbe? Miért nem vitték inkább a szoborparkba, ott legalább védelem alatt állna. Szerintem, nem is tudták, kit dobtak ki.
Nessy
Ezek az agyament ürgék, ha infarktusuk van, meg kérdezik a dokit, hogy kire szavazott legutóbb , és ha nem a fideszre, akkor inkább feldobják a talpukat? Talán ha gondolkoznának, akkor tudnák, hogy Trianont az akkori "uraknak" kell megköszönni, nem egy orvos tehet róla, aki életeket mentett, és ment azóta is átvitt értelemben, mint a Bábaképző megalapítója!
papa.49
@CsipkeRózsa: Sőt pontosan tudták kinek a szobrát dobják ki és ez az igazán felháborító !!!
tudode
Nehéz tárgyilagosan. nyomdafestéket tűrően írni erről a MAGUKAT KI TUDJA MINEK KÉPZELŐ társaságról, egyletről, bagázsról, szektáról, v mikről, kikről, akkor, amikor még a VAGYONGYŰJTÖGETŐ FIRST LADY "pogácsája" is ALKOTÁS..
.
Nem találtam ki, szte:
.
---- Lévai Anikó otthon
www.youtube.com/watch?v=Lv6Xu1VUtYw&t=4s
-
Szégyen, gyalázat, a Fidesz szekta emberrel, állattal, alkotással való bánásmódja/'törődése"
.
----- Szeméttelepen őrzik a Kossuth díjas szobrász munkáját
rtl.hu/rtlklub/hirek/szemettelepen-orzik-a-kossuth-dijas-szobrasz-munkajat
.
Ezek a putriból az ÉGIG FELTÁPÁSZKODÓ enteuloktok NEM TUDJÁK, hogy 14 szoborpark van Magyarországon.
.
KISZ "urak" íme:
..
----- Szoborparkok Magyarországon
kirandulastervezo.hu/celpont/szoborparkok
.
Nincs joguk a múltat eltörölni, és az egész ország JÖVŐJÉT SUTBA VÁGNI A BAROMSÁGAIKKAL!
De ők azt hiszik. Fizetnek is majd keményen MINDENÉRT amit elba...k!!!
Nessy
@tudode: Ilyen ostoba embereken múlna, nem lennének múzeumok, köztéri szobrok, régi épületek, emlékek!
Az iszlám fanatikusok, a kinai kulturális forradalom hívei tettek tönkre sok évszázados műremekeket pusztán ostoba elvakultságból!
tudode
@Nessy: .
Borzasztó tényleg ezt a hasonlóság az iszlám fanatikusokkal, és a kínai kulturális forradalom híveivel.
.
Köszönöm!
Még a hideg is kiráz attól, hogy véráldozatot NEM ÉRDEMLŐK mennyire messzire el merészelnek menni.
.
Mindenkinek a SAJÁT FEGYVERÉVEL kellene nemtetszésüket kifejezni, hogy TÉRJENEK ÉSZRE, hasonlóan Bródy Jánoshoz
.
---- Bródy János - Haggyá má békibe
www.youtube.com/watch?v=hdwvp05gFd0
,
Lehetne ezen a pofagoló baromságain, EMBERTELENSÉGEIN jókat mulatni, de SAJNOS MÁR ÚGY ELFAJZOTT, hogy ő lett az országban az ÉLET, HALÁL ura az OLAJÜGYEK ÓTA IS!!!
quadrocopter
"Kövér László még 2010-ben nyilatkozta, hogy a ciklus végére eltávolítják az őszirózsás forradalom és az abból felemelkedő Nemzeti Tanács vezetőjének, Károlyi Mihálynak a szobrát a Kossuth térről. "

"Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna!" Ahhoz, hogy kicsit jobban megértsük, ki is valójában ő, bele kell mélyednünk családjának múltjába. Kövér László édesapja asztalosmesterként dolgozott, és már az 1930-as évektől a szociáldemokrata párt, majd később az MSZMP tagja; a családja múltjában a tanácsköztársasági felmenők is jelen vannak. "Apai nagyapám és nagyanyám szociáldemokrata érzelműek voltak. Nagyapámnak a szociáldemokrata párt pápai szervezetének a Bethlen-Peyer paktumot követő megszervezésétől jogfolytonos volt a párttagsága haláláig, 1989-ig, szemben nagymamámmal, akit az 1948-as pártegyesülést megelőző tagrevízióval, mint "klerikális elhajlót" kiraktak a pártból. Az ilyen gyökereimet nemcsak nem szégyellem, de büszke is vagyok rájuk.
Forrás: kuruc.info/r/9/51613/

Azonban a java csak ezután következett életében. A Fidesz többi nagy személyiségéhez hasonlóan őt is támogatta Soros György, ugyanis 1987-1988-ban az MTA-Soros Alapítvány ösztöndíjasaként a közép-európai társadalmi mozgalmakat "kutatta". A tanácsköztársasági, vörös felmenőkkel bíró Kövér kommunista volta mellett egyébként nem véletlenül vált a Fidesz egyik meghatározó vezérérévé. 1990 után azok közé tartozott, akik minden tettükkel akadályozták a kommunista rezsim vezetőinek elszámoltatását és bíróság elé állítását. Azonban ne menjünk ennyire a dolgok elébe. Soros György biztos támogatásával, óriási önbizalommal a következőket mondta az 1985-ös IV. Országos Szakkollégiumi Találkozó megnyitóján: „Mi, akik most itt ülünk, talán nemsokára ennek a társadalomnak a vezető pozícióiban találjuk magunkat – akár tetszik ez nekünk és az előttünk járóknak, akár nem, feljebb vagy lejjebb meghozott döntéseinkkel, munkánkkal egyének, csoportok, s rajtuk keresztül az egész társadalom sorsát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.