A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. Krétát ragadott a kis náci és ráírta utcai padok támlájára a szöveget, persze kérdőjel nélkül. A hülye fasiszta nem gondolta végig, hogy mi minden kellene ehhez. Elsősorban gázkamra.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy szellemesnek szánt gyengucska cikk,

de egy igencsak releváns felvetéssel

Az index.hu által szemlézett ujnepszbadsag.blog „Gázkamrába Soros Györgyöt?” című írása alapvetően nem túl jólsikerült. Azonban a felvetése, hogy „Orbán Viktornak, minden magyarok miniszterelnökének a Parlamentben kellene soron kívül szót kérni, és biztosítani a közvéleményt, hogy amikor „sorosozik”, akkor nem zsidózik, hogy nem gyűlöletet akar szítani, hanem csak konzultál, s hogy maga kér elnézést az ilyen elmebetegek cselekedetei miatt.” már felettébb releváns, ha naiv is. Már csak azért is, mert ekkorát még ő sem mer hazudni! =))
justhpeter
Ez egy normális folyamat. Az elvetett mag kikelt. Aki pedig a "keresztény" fideSS-kdnp-re szavaz ezt támogatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.